Увійти

Закревська розповіла про основні тренди світового гемблінгу в 2023-му році

14:03, 7 Березня 2023
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Заступниця голови Всеукраїнської Ради Гемблінгу з комунікаційних питань Вікторія Закревська виділила декілька глобальних трендів 2023-го року, котрі, за прогнозами експертів світового рівня, визначатимуть перспективи розвитку ринку азартних ігор.

Поділитися:

Першим йде розширення географії легалізації грального бізнесу на глобальному рівні. Зокрема в США є великі сподівання, що у таких великих штатах, як Техас, Флорида і Каліфорнія буде легалізовано беттинг.

У Китаї, окрім Макао, можуть з’явитися нові гральні зони. В Латинській Америці (Перу, Бразилія, Аргентина, Чилі) очікується лібералізація законодавства щодо організації азартних ігор. До гральних зон у Південній Африці можуть додатися нові – вже у Центральній Африці.

«Дослідження громадської думки, консультації з експертами та громадські обговорення законодавчих змін поступово стають основою для формування державної регуляторної політики щодо азартних ігор у світі.

Україні варто на це звернути увагу, особливо зважаючи на вітчизняну практику підготовки законодавчих актів та урядових постанов», – зазначає Закревська.

Також заступниця голови UGC стверджує, що розвиток новітніх технологій і криптовалют є об’єктом прискіпливої уваги як з боку представників індустрії гемблінгу, так і з боку законодавців та національних регуляторів.

На її думку, впорядкування використання інноваційних продуктів на ринку азартних ігор є нагальним питанням, яке спільно вирішують представники сфери гемблінгу та національних регуляторів.

Крім цього, експерт виділяє декілька регіональних особливостей розвитку гемблінгу:

можливий вхід світових ІТ-гігантів в індустрію азартних ігор, на що очікують в США;

невизначені перспективи ринків азійсько-тихоокеанського регіону через зменшення потоку туристів із Китаю;

публікація «білої книги», яка може змінити політику щодо регуляторної діяльності гемблінгу у Великій Британії на більш прозору та ліберальну;

запровадження проактивного підходу до відповідальної гри та захисту гравців, а також посилення норм стосовно запобігання шахрайству в законодавстві щодо гемблінгу в країнах Латинської Америки;

очікуване розширення доступу до широкосмугового зв’язку в Африці, який є єдиною найважливішою інфраструктурою для цифрової комерції загалом та онлайн-гемблінгу зокрема.

«2023-й рік обіцяє бути насиченим на зміни для сфери азартних ігор.

І для України важливо рухатись разом з усім цивілізованим ринком гемблінгу в одному напрямку, щоб не залишитись на узбіччі», – підсумувала заступниця голови Ukrainian Gambling Council з комунікаційних питань Вікторія Закревська у своєму блозі на The Page.

Легалізація букмекерів може принести Бразилії понад мільярд доларів на рік

Для підготовки Одеси до прийняття грандіозної техно-виставки підписано спеціальний Меморандум

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
«ВБЕТ»: »Ми не встановлювали обмежень щодо введення/виведення коштів, це ліміти з боку банків»
14:03, 7 Березня 2023
Гетманцев: «За 8 місяців гральний бізнес поповнив бюджет України на суму 11,7 млрд гривень»
14:03, 7 Березня 2023
БК «ВБЕТ» відновила роботу платіжних систем: представники букмекера розповіли про нововведення
14:03, 7 Березня 2023
БК «Фавбет» запустила розділ «Скарбничка»: розбираємося, для чого він потрібен
14:03, 7 Березня 2023
КРАІЛ: «В Apple Store було заблоковано 62 мобільні додатки з нелегальними азартними іграми»
14:03, 7 Березня 2023
Антон Кучухідзе: «Партнерство між КРАІЛ і META показує, що навіть онлайн-сегмент азартних ігор можна ефективно регулювати»
14:03, 7 Березня 2023
Коментарі
Написати коментар
Повна версія