Увійти

«Законодавчі зміни щодо реклами азартних ігор» – тема круглого столу за ініціативою КРАІЛ

13:08, 8 Серпня 2023
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей провела круглий стіл на тему «Практична реалізація законодавчих змін стосовно реклами у сфері азартних ігор в Україні».

Поділитися:

У заході взяли участь Голова КРАІЛ Іван Рудий, його заступниця Олена Водолажко, а також представники організаторів азартних ігор, деяких громадських спілок і одне з адвокатських об’єднань.

Метою цього зібрання в Комісії називають консолідацію грального ринку та підготовку до практичної реалізації законодавчих змін. За словами Івана Рудого, якщо бізнес, держава та громадськість об’єднуються – то світова практика показує чудові результати.

«Дякую колегам, які долучились до внесення змін у законодавство і тепер КРАІЛ наділена повноваженнями у розрізі контролю за рекламою азартних ігор.

Це по суті світова практика. Якщо є регулятор – він і контролює всі напрямки діяльності у сфері гемблінгу», — зазначив Іван Рудий.

За результатом круглого столу, учасники заходу виразили готовність долучитися до робочих груп за сприяння КРАІЛ для напрацювання механізмів та спільних підходів до тих законодавчих змін, які вже в жовтні чекають на ринок азартних ігор.

«Закон, який набуде чинності 2-го жовтня, вносить ясність щодо того, хто має контролювати рекламну діяльність операторів азартних ігор в Україні – це буде КРАІЛ.

Незабаром Комісія отримає цю функцію на законодавчому рівні. Ми сподіваємось, що ринок буде нам допомагати в очищенні від незаконної реклами гемблінгу», – розповіла заступниця голови КРАІЛ Олена Водолажко.

Вона зауважила, що до певного моменту існувала неузгодженість та незрозумілість, хто саме з державних органів має відповідати за розповсюдження реклами у сфері азартних ігор, але нарешті це питання вирішене.

КРАІЛ надала заплутане роз’яснення щодо оподаткування виграшу гравця

Регулятор азартних ігор в Україні знову може повноцінно функціонувати

Опубліковано у: Бізнес, Новини законодавства, Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
«ВБЕТ»: »Ми не встановлювали обмежень щодо введення/виведення коштів, це ліміти з боку банків»
13:08, 8 Серпня 2023
Гетманцев: «За 8 місяців гральний бізнес поповнив бюджет України на суму 11,7 млрд гривень»
13:08, 8 Серпня 2023
БК «ВБЕТ» відновила роботу платіжних систем: представники букмекера розповіли про нововведення
13:08, 8 Серпня 2023
БК «Фавбет» запустила розділ «Скарбничка»: розбираємося, для чого він потрібен
13:08, 8 Серпня 2023
КРАІЛ: «В Apple Store було заблоковано 62 мобільні додатки з нелегальними азартними іграми»
13:08, 8 Серпня 2023
Антон Кучухідзе: «Партнерство між КРАІЛ і META показує, що навіть онлайн-сегмент азартних ігор можна ефективно регулювати»
13:08, 8 Серпня 2023
Коментарі
Написати коментар
Повна версія