Увійти

Євро-2024: Англія – головний фаворит турніру, Франція, Німеччина та Іспанія – у четвірці претендентів на титул  

20:06, 7 Червня 2024
Ярослав Перканюк
Підписатися Читати в повній версії

Аналітики букмекерської компанії «Фавбет» вважають, що найбільше шансів здобути перемогу на чемпіонаті Європи з футболу 2024 року мають збірні Англії та Франції. Слідом ідуть Німеччина, Іспанія, Італія та інші.

Поділитися:

Англія

Фанати футболу з нетерпінням чекають 14 червня, адже цього дня стартує чемпіонати Європи з футболу 2024. Тривають суперечки на тему, хто ж фаворит турніру. Збірні Англії та Франції виділяються зірковим складом, Німеччина та Іспанія будують комбінаційний футбол, завдяки якому домінують на полі. Думки експертів розділилися.

Аналітики букмекерської компанії «Фавбет» відкрили лінію на переможця чемпіонату Європи з футболу 2024 року, назвавши наступних фаворитів:

Саутгейт привіз на Євро-2024 одну з найсильніших збірних за іменами. Чи не на кожній позиції зірковий гравець. При цьому збірна перебуває під тиском, оскільки від команди чекають не тільки фінальних стадій, а й перемоги на турнірі. Євро ще не почалося, а Саутгейт уже під градом критики, вболівальники незадоволені стилем гри збірної.

Минулі міжнародні турніри показали, що збірна Франції вкрай залежна від одного гравця – Мбаппе. Незважаючи на те, що в складі команди є інші імениті атакувальні футболісти. Багато експертів відзначають, що у французької команди проблеми в обороні, що і може стати перепоною до перемоги на турнірі.

Німеччина та Іспанія йдуть фаворитами на всіх міжнародних змаганнях, незалежно від актуальної форми. Останніми роками збірні перебувають у стадії перебудови, колишні лідери пішли, а молодим гравцям потрібен час, щоб зігратися та набратися досвіду. Теж саме стосується італійської національної команди.

Окремо варто відзначити Португалію. Цього року склад збірної виглядає найбільш збалансованим. До того ж у заявці на участь Кріштіану Роналду.

Прогнози на футбольні подій на сьогодні можна знайти в нашому розділі.

 

 

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки
Теги: ,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Двоє з п’яти португальських гравців роблять ставки в неліцензованих БК
20:06, 7 Червня 2024
У Франції фіксується критичне зростання нелегального гемблінгу
20:06, 7 Червня 2024
На Євро-2024 не виявлено підозрілих ставок: УЄФА та IBIA стежили за беттінг-активністю під час турніру
20:06, 7 Червня 2024
40 тис грн на гол Райса у фіналі Євро-2024: беттор був упевнений, що гравець заб’є у ворота Іспанії
20:06, 7 Червня 2024
Родрі став одним із головних претендентів на «Золотий м’яч» після Євро-2024
20:06, 7 Червня 2024
12,3 млн гривень на перемогу Іспанії у фіналі: беттор був упевнений у перемозі Ямаля і компанії
20:06, 7 Червня 2024
Коментарі
Написати коментар
Повна версія