Увійти

WTA оголосила про партнерство, що допоможе вирішити проблему договірних матчів

14:12, 5 Грудня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Організація серії елітних змагань жіночого професійного тенісу повідомила про співпрацю з компанією Stats Perform в декількох напрямках.

Поділитися:

WTA оголосила про партнерство, що допоможе вирішити проблему договірних матчів

Жіноча тенісна асоціація (Women’s Tennis Association, WTA) оголосила про нове партнерство з технологічним постачальником даних. Їм стала Stats Perform – чиказька компанія, що займається спортивними даними та аналітикою. Про це повідомляє видання Europeangaming.eu.

Керуюча організація серії елітних змагань жіночого професійного тенісу повідомила, що співпраця з Stats Perform відбуватиметься одразу в декількох напрямках – ексклюзивний потік даних, отриманих від судді, на більшій кількості матчів WTA, а також надшвидкий потік інформації, зібраний аналітиками Opta з Stats Perform.

Зокрема, мова йде про докладну статистику матчів, аж до найдрібніших деталей в діях тенісисток. Це значно підвищить рівень передачі даних в реальному часі та зробить їх доступними для глядачів і бетторів. Така деталізація буде забезпечена шляхом використання штучного інтелекту, розробленого аналітичним агентством. Завдяки доступу до розширеної статистики, аналітики та комплексної інформації вболівальники отримають можливість краще вивчити теніс.

У WTA вважають, що нова співпраця поліпшить чинний сервіс потокової передачі відео в реальному часі. Це підвищить якість послуг, що надаються в сегменті ставок на спортивні події в режимі live.

У Stats Perform заявили, що планують підвищити авторитет тенісисток WTA та вирішити проблему договірних матчів, а також махінацій під час ставок на спорт – шляхом усунення тимчасових розривів у передачі даних. Для цього компанія впроваджує два незалежні канали зв’язку.

У 2019-му році турніри WTA подивилася рекордна за кількістю аудиторія – в 700 мільйонів осіб. Сезон WTA 2020 включає 55 заходів і чотири турніри Великого шлему, які проходять на шести континентах, у 29 країнах і регіонах. Сезон завершиться фіналом Shiseido WTA в Шеньчжені, де буде розіграний призовий фонд в 14 мільйонів доларів і визначені найкращі гравці сезону в одиночному та парному розряді.

Нагадаємо, що Tennis Integrity Unit раніше повідомляла, що статистика махінацій під час тенісних матчів істотно збільшилася. Найбільший стрибок спостерігали в період першої хвилі пандемії коронавірусу, коли всі офіційні ліги скасували матчі, а недобросовісні організатори проводили напівофіційні змагання.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що українського тенісиста Станіслава Поплавського довічно дискваліфікували за договірні матчі.

Іспанський тенісист дискваліфікований на вісім років за договірні матчі

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
У Китаї довічно дискваліфіковано 43 футболістів за договірні матчі
14:12, 5 Грудня 2020
П’ять тенісистів із Мексики та Еквадору були спіймані на договірних матчах
14:12, 5 Грудня 2020
Переможниця US Open Соболенко розповіла, що ставить на свої тренувальні матчі
14:12, 5 Грудня 2020
Пегула – Соболенко: чи є шанси в американки на титул?
14:12, 5 Грудня 2020
89% потенційних договірних матчів у серпні відбулися у футболі
14:12, 5 Грудня 2020
Сіннер – головний фаворит на перемогу на US Open 2024 після вильоту Алькараса і Джоковича
14:12, 5 Грудня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія