Увійти

Везучий ірландець забрав виграш у $142 тис.

13:02, 1 Лютого 2017
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Мешканець Дубліна, про якого «Рейтинг Букмекерів» писав вчора, не скористався послугою кешаута і після перемоги «Крістал Пелас» над «Борнмутом» став володарем $142 тис.

Поділитися:

Везучий ірландець став власником чималенької суми

Нагадаємо, удачливий ірландець зробив дві ставки на футбольні матчі європейських чемпіонатів в букмекерській компанії Paddy Power. Станом на вчорашній вечір для того, щоб обидва експреса зіграли, чоловікові була необхідна виїзна перемога «Крістал Пелас» над «Борнмутом».

Дублінець міг не спокушати долю і скористатися послугою кешаута, через яку він отримав би $35,5 тис. Однак гравець вирішив ризикнути і виграв – «Крістал Пелас», який до вчорашнього вечора не вигравав дев’ять виїзних матчів поспіль, здобув перемогу, повідомляє Dublin Live.

Таким чином, зробивши два експреса на суми в $21 і $11, щасливчик виграв $142 тис.

«Цьому хлопцеві просто нереально пощастило! Кілька разів його ставки були в кроці від програшу, але в підсумку все склалося так, як потрібно. Потрібно віддати належне гравцеві – він міг перевести в готівку велику суму, але ризикнув і виграв. Потрібно мати велику силу духу для такого. Безумовно, ці ставки увійдуть в наш Зал слави», – заявили в Paddy Power.

Зазначимо, що в решті десяти подій в експресах чоловіка супроводжувало величезне везіння. У матчі між «ПСЖ» і «Монако» гол монегасків Бернарду Сілви на 90-й хвилині врятував ставку від програшу, «Сампдорія», на яку ставив гравець, перемогла «Рому», програючи 0:2, такий же камбек виконала і менхенгладбаська «Боруссія» в поєдинку з «Байєром». «К’єво» вирвав перемогу в «Лаціо», забивши єдиний м’яч в доданий арбітром час.

Вишенькою на торті для гравця стало рішення Paddy Power. Компанія розрахувала ставки на перемогу «Барселони» в матчі чемпіонату Іспанії як виграшні, незважаючи на нічийний результат (1:1). Всьому виною очевидний гол каталонців, який не був зарахований арбітром зустрічі.

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Ірландська контора запустила цікавий вид індивідуальних ставок у футболі
13:02, 1 Лютого 2017
Відома БК достроково виплатила ставки на виліт «Шеффілд Юнайтед» з АПЛ
13:02, 1 Лютого 2017
Відома контора закриває 21 пункт приймання ставок, але залишає понад 200
13:02, 1 Лютого 2017
Співробітник БК Paddy Power піднявся на Еверест і одягнув фірмові труси букмекера
13:02, 1 Лютого 2017
Відомий букмекер висміяв «Арсенал» величезною пляшкою шампанського
13:02, 1 Лютого 2017
Відома БК розрахувала ставки на «гол» Роналду у ворота Уругваю – як виграшні
13:02, 1 Лютого 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія