Увійти

Уряд Бразилії затвердив суму в розмірі майже $6 млн – як ліцензійний збір для букмекерів

17:04, 11 Квітня 2023
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Також у законопроєкті, підписаного спільно президентом Бразилії Лулою да Сілвою та міністром фінансів країни Фернандо Хаддадом, рекомендується застосовувати для ставок податок 15% на валовий ігровий дохід (GGR).

Поділитися:

Бразильська влада хоче запровадити для місцевого грального бізнесу податкову систему, основану на британській моделі, в якій GGR визначається як «валовий дохід за вирахуванням виграшів, виплачених клієнтам». Він буде обкладатися 15% податком.

У податковій пропозиції також є рекомендація стягувати з букмекерських контор збір у розмірі 30 мільйонів бразильських реалів (5,9 млн доларів) за окремі ліцензії на беттинг-діяльність, кожна з яких буде дійсна протягом п’яти років.

Водночас клуби бразильської Серії А вимагають в уряду ясності щодо того, як саме він планує стягувати з букмекерів цей ліцензійний збір. Вони просять надати можливість робити оплати частинами, щоб не перешкоджати конторам спонсорувати місцеві футбольні клуби.

Збереження спонсорських внесків з боку БК має велике значення, оскільки майже всі команди бразильської вищої ліги мають партнерські угоди з букмекерськими компаніями.

Підтримуючи запропоновані реформи, міністр фінансів Бразилії вважає, що новий податковий режим для беттингу може принести країні близько 12 мільярдів бразильських реалів на рік (майже 2,5 млрд доларів) у вигляді податків, що є важливим внеском до їхньої економіки.

У Британії букмекерів можуть зобов’язати сплачувати «податок на лудоманів»

ChatGPT допоміг мешканцю Таїланду виграти у лотерею

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
В Аргентині може вдвічі зрости податок на азартні ігри
17:04, 11 Квітня 2023
У Великій Британії можуть підняти податок для букмекерів із 15% до 30%
17:04, 11 Квітня 2023
48,8% німецьких гравців вважають за краще грати в нелегальних гемблінгових компаніях
17:04, 11 Квітня 2023
В азартні ігри грає кожен четвертий українець
17:04, 11 Квітня 2023
Monobank і легальні гемблінгові оператори: розбираємося, чому компанії не рекомендують використовувати банк для виведення коштів
17:04, 11 Квітня 2023
7% жителів Землі щодня беруть участь в азартних іграх
17:04, 11 Квітня 2023
Коментарі
Написати коментар
Повна версія