Увійти

Україна – Англія: прогноз на матч 09.09.2023

11:09, 8 Вересня 2023
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Матч збірної України проти збірної Англії: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 9-го вересня.

Поділитися:

Збірна України з футболу проведе номінально домашній поєдинок групового етапу відбору до Євро-2024 проти національної команди Англії.

Англійці виграли чотири з чотирьох попередніх матчів, пропустивши лише одного разу. Зокрема підопічні Гарета Саутгейта обіграли й українську збірну в Лондоні з рахунком 2:0, ця гра відбулася у березні.

Після цього команда Сергія Реброва провела два матчі відбору до ЧЄ-2024, в яких здобула перемоги – проти Північної Македонії (2:3) та Мальти (1:0).

Загалом Україна та Англія провели 7 офіційних зустрічей між собою: 4 перемоги англійців, 2 нічиї та 1 виграш «синьо-жовтих». Єдиний успіх проти «Трьох левів» стався у жовтні 2009-го року в матчі відбору на ЧС-2010, коли наша збірна у Дніпрі здобула перемогу з рахунком 1:0.

Огляд історичного успіху збірної України проти Англії у 2009-му році (відео працює):

Склади команд

До списку збірної України (заявка Ukraine Євро-2024) увійшли наступні футболісти:

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо»), Анатолій Трубін («Бенфіка»), Андрій Лунін («Реал»).

Захисники: Микола Матвієнко, Юхим Конопля (обидва «Шахтар»), Денис Попов, Олександр Тимчик, Олександр Караваєв (усі «Динамо»), Віталій Миколенко («Евертон»), Ілля Забарний («Борнмут»), Сергій Кривцов («Інтер» Маямі), Богдан Михайліченко («Динамо» Загреб).

Півзахисники: Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віталій Буяльський (усі «Динамо»), Тарас Степаненко, Олександр Зубков, Георгій Судаков, Єгор Назарина (усі «Шахтар»), Олександр Піхальонок («Дніпро-1»), Олександр Зінченко («Арсенал»), Віктор Циганков («Жирона»), Михайло Мудрик («Челсі»).

Нападники: Роман Яремчук («Валенсія»), Артем Довбик («Жирона»), Владислав Ванат («Динамо»).

Список гравців збірної Англії (заявка England Євро-2024), які готуються до матчу з підопічними Сергія Реброва, виглядає наступним чином:

Воротарі: Сем Джонстон («Крістал Пелас»), Джордан Пікфорд («Евертон»), Аарон Рамсдейл («Арсенал»).

Захисники: Бен Чілвелл, Лівай Колвілл (обидва «Челсі»), Льюїс Данк («Брайтон»), Марк Гуеї («Крістал Пелас»), Гаррі Магвайр («Манчестер Юнайтед»), Фікайо Томорі («Мілан»), Кіран Тріпп’єр («Ньюкасл»), Кайл Вокер («Манчестер Сіті»).

Півзахисники: Джуд Беллінгем («Реал» Мадрид), Конор Галлагер («Челсі»), Джордан Гендерсон («Аль-Іттіфак»), Калвін Філліпс («Манчестер Сіті»), Деклан Райс («Арсенал»).

Нападники: Еберечі Езе («Крістал Пелас»), Філ Фоден («Манчестер Сіті»), Гаррі Кейн («Баварія»), Джеймс Меддісон («Тоттенхем»), Едді Нкетіа, Букайо Сака (обидва «Арсенал»), Маркус Рашфорд («Манчестер Юнайтед»), Каллум Вілсон («Ньюкасл»).

Коефіцієнти букмекерів

Аналітики букмекерської компанії Favbet виставили свої коефіцієнти Україна – Англія. У поєдинку нашої збірної з представником туманного Альбіону фаворитом очікувано йде суперник «синьо-жовтих»:

Прогнози експертів

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», ведучий ютуб ток-шоу про український футбол «ТаТоТаке» та автор youtube-каналу ua-football Максим Гіленко дав свій прогноз на матч Євро-2024 Україна – Англія:

Перший матч на «Вемблі» приніс настільки впевнену перемогу англійців, що в Україну ніхто не вірить і в умовно домашній грі. Коефіцієнти на виїзний успіх англійців низькі, наче вони грають з якимось карликом – і всупереч тому, що Україна має у своєму розпорядженні як ніколи довгий ростер з легіонерів у Європі.

Звичайно, «Три леви», які можуть собі дозволити всю основу скласти з представників топ-клубів АПЛ, все одно залишаються фаворитами. Але якщо згадати, який зануда Саутгейт, то можна припускати, що англійці не зариватимуться.

Дві перші зустрічі з Італією та Україною принесли шість очок, виїзна нічия лише наближає до виходу на Євро – тож навіть нічия ймовірна. А я пропоную ще й підстрахуватися, взявши наших із форою.

Ставка: перемога України з форою (+1,5)

1.77

Інші ставки на матч Ukraine – England від наших експертів можна переглянути за цим посиланням.

Коли відбудеться матч?

Поєдинок Україна – Англія запланований на суботу, 9-те вересня. Початок – о 19:00 за київським часом.

Де буде проходити матч?

Місцем проведення гри обрали польське місто Вроцлав. Зустріч проти англійців відбудеться на місцевій арені, де нещодавно український боксер Олександр Усик провів бій з британцем Даніелем Дюбуа та захистив свої чемпіонські пояси.

Де можна подивитися матч?

Зустріч Україна – Англія Євро-2024 буде доступна для перегляду на всіх регіональних телеканалах Суспільного мовлення, а також на медіасервісах MEGOGO і Volia TV.

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Євген Левченко: «Важко повірити у перемогу над Англією, але за нічию можна зачепитися»
11:09, 8 Вересня 2023
Конкурс до матчу Україна – Англія: розігруємо 1000 грн на карту!
11:09, 8 Вересня 2023
Регулятор азартних ігор Бразилії закликав нелегальних букмекерів покинути ринок до 1 жовтня
11:09, 8 Вересня 2023
Ліга Європи 2024/2025: «Тоттенгем» – головний претендент на титул, замикають трійку фаворитів МЮ і «Рома»
11:09, 8 Вересня 2023
43 мільйони гривень – виграш гравця з експреса на Лігу чемпіонів
11:09, 8 Вересня 2023
Американські БК зізналися, що обмежують ліміти для плюсових гравців
11:09, 8 Вересня 2023
Коментарі
Написати коментар
Повна версія