Увійти

УАФ закликала букмекерів не приймати ставки у прематчі на наступний поєдинок «Миная»

12:05, 7 Травня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Комітет з етики та чесної гри Української асоціації футболу опублікував заяву після учорашніх скандальних подій навколо зустрічі 25-го туру УПЛ «Шахтар» – «Минай».

Поділитися:

УАФ закликала букмекерів не приймати ставки у прематчі на наступний поєдинок «Миная»

«Вчора, 6-го травня, напередодні матчу 26-го туру УПЛ ФК «Минай» (Ужгород) — ФК «Шахтар» (Донецьк) у ЗМІ з’явилась інформація про те, що на даний матч розміщувались аномальні ставки на перемогу гостей із великою різницею голів.

Комітет повідомляє, що володів інформацією про цю ситуацію ще до її публічного оголошення. З метою мінімізації виплат за цими ставками та прийому букмекерами нових ставок під час матчу комітет звернувся до об’єднань букмекерів із проханням заморозити виплати та не приймати нові ставки на матч під час його перебігу.

Комітет додатково інформує, що протягом сезону-2020/2021 у рамках співпраці з партнером УАФ зі збирання беттингових даних, компанією FeedConstruct, уже три команди за поданням комітету були заблоковані букмекерами для прийому ставок на матчі за їхньої участі в режимі «лайв». Це унікальна світова практика, яка дозволяє припиняти розміщення підозрілих ставок під час матчу.

Що стосується ФК «Минай» (Ужгород), то комітет звернеться із проханням до букмекерів мінімізувати приймання ставок на його наступний матч до початку гри. Комітетом здійснюється перевірка й інших матчів цього клубу, у тому числі команди U-21, результати якої будуть передані до органів здійснення футбольного правосуддя та Національної поліції України найближчим часом», – резюмували у Комітеті. 

У наступному, заключному турі чемпіонату України закарпатська команда вдома гратиме проти полтавської «Ворскли». Зазначимо, що головний тренер «Миная» Микола Цимбал однозначно відреагував на інформацію можливий злив поєдинку з «Шахтарем» (0:4).

Франков – про ситуацію з «Минаєм»: «Команда відмовилася виконувати вказівку щодо зливу»

Головний тренер «Миная» відреагував на чутки про злив матчу з «Шахтарем»

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі, Вибір редакції
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
У Китаї довічно дискваліфіковано 43 футболістів за договірні матчі
12:05, 7 Травня 2021
П’ять тенісистів із Мексики та Еквадору були спіймані на договірних матчах
12:05, 7 Травня 2021
89% потенційних договірних матчів у серпні відбулися у футболі
12:05, 7 Травня 2021
У Бразилії саджатимуть до 6 років за договірні матчі
12:05, 7 Травня 2021
Футболісти АПЛ часто отримують пропозиції організувати договірний матч
12:05, 7 Травня 2021
На Євро-2024 не виявлено підозрілих ставок: УЄФА та IBIA стежили за беттінг-активністю під час турніру
12:05, 7 Травня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія