Увійти

УАФ підписала угоду з постачальником даних для БК FeedConstruct

15:06, 25 Червня 2020
Алла Вишня
Підписатися Читати в повній версії

Компанія FeedConstruct, відома як постачальник спортивних даних для грального бізнесу, оголосила про початок співпраці з українською Асоціацією футболу (УАФ), повідомляє «Рейтинг Букмекерів». Відтепер FeedConstruct стане єдиним легальним постачальником інформації для букмекерів.

Поділитися:

УАФ підписала угоду з постачальником даних для БК FeedConstruct

Завдяки співпраці з УАФ компанія FeedConstruct щороку постачатиме дані до букмекерських контор про понад 800 спортивних подій, які відбуваються під егідою Асоціації. Мова про Прем’єр-лігу, Кубок, жіночі та молодіжні ліги та інші турніри. Виступаючи за чесність змагань, провайдер передасть точні дані, зібрані його мережею скаутів та операторів.

«Найважливіше у спортивних змаганнях – прозорість та відкритість. Спорт, зокрема футбол, вражає своєю непередбачуваністю, справжніми емоціями та хвилюванням! Українська Асоціація футболу приділяє все більше уваги головним принципам чесної гри та етики в організації футбольних змагань на кожному рівні. І дуже шкода, що неетичні дії деяких людей ставлять під загрозу справедливі результати гри та завдають шкоди іміджу футбольних органів! Тому я радий повідомити про початок співпраці між українською Асоціацією футболу та FeedConstruct, яку ініціював голова Комітету з етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка», – заявив генеральний секретар Асоціації Юрій Запісоцький.

Відтепер усі дані передаватимуться лише через FeedConstruct, а процес передачі може бути зупинений у випадку, якщо Комітет з етики та чесної гри помітить аномальні рухи ставок.

За його словами, партнерство УАФ та FeedConstruct передбачає врегулювання питань, що стосуються передачі прав на українську Прем’єр-лігу, Кубок, жіночих та юнацьких ліг, щодо постачання даних до букмекерських контор. Відтепер усі дані передаватимуться лише через FeedConstruct, а процес передачі може бути зупинений у випадку, якщо Комітет з етики та чесної гри помітить аномальні рухи ставок.

«FeedConstruct – один з найкращих постачальників цифрового контенту для спорту. І з вибором такого надійного та досвідченого партнера ми впевнені, що прозорість українських футбольних змагань досягне найвищого рівня!» – зазначив пан Запісоцький.

Баранка розповів, як можна мінімізувати кількість договірних матчів в Україні

Франческо Баранка про «матчі-привиди»: «Неврегульованість роботи провайдерів – реальна перешкода на шляху до чесної гри»

Опубліковано у: Бізнес, Новини, Підозрілі матчі, Спорт, Ставки, Вибір редакції
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Компанія FeedConstruct інтегрує нові варіанти для ставок
15:06, 25 Червня 2020
УАФ заручився підтримкою FeedConstruct для нового сезону
15:06, 25 Червня 2020
Баранка: «Ми практично повністю вирішили проблему договірних матчів в Україні»
15:06, 25 Червня 2020
Павелко і Баранка розповіли про боротьбу з договірними матчами в українському футболі
15:06, 25 Червня 2020
Parimatch підписав меморандум щодо боротьби з договірними матчами
15:06, 25 Червня 2020
В’ячеслав Грозний: «Петраков перебуває в екстремальній ситуації. Його потрібно тільки підтримати»
15:06, 25 Червня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія