Увійти

У Вірменії дискваліфікували 58 осіб і 5 футбольних клубів через договірні матчі

13:07, 4 Липня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Виконком федерації футболу Вірменії прийняв рішення достроково завершити сезон 2019/2020 у другому дивізіоні (Перша ліга) внутрішнього чемпіонату. Причиною такого рішення стали договірні матчі.

Поділитися:

У Вірменії дискваліфікували 58 осіб і 5 футбольних клубів через договірні матчі

Виконком федерації футболу Вірменії прийняв рішення достроково завершити сезон 2019/2200 у другому дивізіоні чемпіонату країни. Про це інформує офіційний сайт ФФА.

Крім того, комітет з дисциплінарних питань та етики ФФА виніс вердикт про дискваліфікацію п’яти футбольних клубів («Арагаца», «Торпедо», «Масіса», «Локомотива» та «Єревана») і 58 персон (45 довічно).

«Третього липня відбулося позачергове засідання Виконкому ФФА. На порядку денному було обговорення рішення Комітету з дисциплінарних питань та етики ФФА про участь футбольних клубів «Арагац», «Торпедо», «Масіс», «Локомотив» і «Єреван» в договірних іграх.

Комітет з дисциплінарних питань та етики ФФА, обговоривши факти та матеріали, представлені відповідним департаментом правоохоронних органів РА та УЄФА, прийняв рішення футбольні клуби «Арагац», «Торпедо», «Масіс», «Локомотив» і «Єреван», а також залучених 58 персон (в тому числі 45 довічно) дискваліфікувати на різні терміни.

На початку засідання Виконавчого комітету ФФА генеральний секретар ФФА Артур Азарян детально представив протокол засідання комітету з дисциплінарних питань та етики.

Беручи до уваги рішення комітету з дисциплінарних питань та етики ФФА, Виконком ФФА одноголосно проголосував за припинення Першої ліги чемпіонату Вірменії. Рішення про переможця Першої ліги та формат наступного сезону будуть прийматися в ході подальших засідань виконкому ФФА після прийняття рішень про можливі апеляції з боку залучених клубів», – говориться в повідомленні федерації футболу.

Раніше «Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що колишній гравець каталонської «Барселони» Хаві Торрес був засуджений за договірні матчі.

Білоруський клуб покарали зняттям очок через договірні матчі

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
У Китаї довічно дискваліфіковано 43 футболістів за договірні матчі
13:07, 4 Липня 2020
П’ять тенісистів із Мексики та Еквадору були спіймані на договірних матчах
13:07, 4 Липня 2020
89% потенційних договірних матчів у серпні відбулися у футболі
13:07, 4 Липня 2020
У Бразилії саджатимуть до 6 років за договірні матчі
13:07, 4 Липня 2020
Футболісти АПЛ часто отримують пропозиції організувати договірний матч
13:07, 4 Липня 2020
На Євро-2024 не виявлено підозрілих ставок: УЄФА та IBIA стежили за беттінг-активністю під час турніру
13:07, 4 Липня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія