Увійти

Туреччина блокуватиме доступ до сайтів нелегальних букмекерів

15:03, 4 Березня 2020
Тарас Гончар
Підписатися Читати в повній версії

Керівна в Туреччині «Партія справедливості та розвитку» (ПСР) представила на Національних зборах країни пакет поправок до різних законів, в тому числі поправку, яка дозволить уряду блокувати доступ до незаконних сайтів спортивних ставок, повідомляє «Рейтинг Букмекерів».

Поділитися:

Туреччина блокуватиме доступ до сайтів нелегальних букмекерів

Наразі турецькі закони вже дозволяють уряду блокувати доступ до сайтів онлайн-казино та інших нелегальних азартних ігор. Проте ця поправка розширить заборону і на спортивні ставки, які в Туреччині можуть організовувати лише національні лотереї.

«Незаконні сайти зі ставками на спорт і азартними іграми приваблюють організаторів різного віку і фінансової спроможності, що завдає шкоди миру та життю суспільства», – йдеться в законопроєкті.

Проєкт закону був представлений керівною «Партією справедливості і розвитку» Туреччини та отримав схвалення з боку 55 членів. Утім, зважаючи, що ПСР не має більшості на Національних зборах, ініціатива потребує підтримки принаймні 10 членів від «Партії націоналістичного руху» (ПНР) та «Партії великої єдності» (ПВЄ), з якими ПСР перебуває в довірливих відносинах.

Окрім того, законопроєкт покладає відповідальність за видачу розпоряджень щодо блокування незаконних сайтів на президента Управління інформаційних технологій і зв’язку Туреччини, а не головного прокурора.

«Нелегальні спортивні ставки та азартні ігри будуть розглядатися як злочинні дії, відповідно до законопроєкту, який з’явився у парламенті Туреччини. Більшість таких сайтів базуються закордоном, і турецькі регулятори працюють над цим питанням у співпраці з міжнародними партнерами», – заявив голова Ради з розслідування фінансових злочинів Туреччини Хайреттін Курт.

За його словами, річний прибуток від ігрових платформ у Туреччині становить 350-400 млн турецьких лір (1,4-1,6 млрд гривень).

Міжнародний експерт розповів, яким чином Україна повинна контролювати гральний бізнес

В Україні відремонтують дороги завдяки податку на гральний бізнес

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Верховний суд Іспанії скасував обмеження для реклами азартних ігор, зокрема для знаменитостей
15:03, 4 Березня 2020
У Казахстані заборонять азартні ігри для держслужбовців, військових, боржників та осіб до 25 років
15:03, 4 Березня 2020
Бразилія заборонила поповнювати рахунки в конторах кредитками і криптовалютою
15:03, 4 Березня 2020
У Німеччині суд може змусити БК компенсувати беттору програші за цілий рік
15:03, 4 Березня 2020
Домінікана внесла до чорного списку всі БК в країні, зокрема світові бренди
15:03, 4 Березня 2020
Індонезія бореться з нелегальним гемблінгом за допомогою спеціальної команди зі 150 людей
15:03, 4 Березня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія