Увійти

Тренера в UFC підозрюють у незаконних ставках

18:12, 5 Грудня 2022
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

В чемпіонаті UFC продовжує загострюватися скандал щодо використання конфіденційної інформації для отримання вигоди на ставках.

Поділитися:

Ім’я тренера ММА Джеймса Краузе потрапило до заголовків через звинувачення у підозрілих ставках. Він зробив успішну кар’єру бійця ММА у напівсередній вазі, а пізніше став тренером. 36-річний Краузе також виявляє великий інтерес до беттингу, ведучи спеціальний подкаст, присвячений цій сфері.

Нещодавно було зафіксовано багато підозрілих ставок на поєдинок UFC між Шайланом Нурданбеком та Дерреком Міннером. Бій завершився технічним нокаутом ще у першому раунді перемогою Нурданбека.

Перед поєдинком у букмекерських конторах почали спостерігати велику кількість ставок на те, що представник Китаю виграє саме у першому раунді. Також фіксували ставки на «ТМ (2,5) раундів» та дострокову перемогу Нурданбека.

Тренером Міннера, який зазнав поразки, є якраз Джеймс Краузе. Його звинувачують у тому, що він знав про травму коліна свого підопічного та передав цю інформацію деяким бетторам.

Інцидент викликав серйозні наслідки. Багато організацій у сфері азартних ігор в Північній Америці почали розслідування та припинили можливість робити ставки на UFC через «проблеми з доброчесністю».

Зокрема Комісія з азартних ігор Онтаріо (Канада) вимагає заборонити ставки на бої в цьому чемпіонаті. Таке рішення було прийняте у зв’язку з ризиком «шахрайських беттинг-схем, зокрема через ставки осіб, які мають доступ до інсайдерської інформації».

Наразі слідство схиляється до версії, що інформація про травму Міннера просочилися з його табору. Цей інцидент привернув пильну увагу до Краузе та його заяв про те, що він «заробляє на ставках більше, аніж на своїй офіційній роботі тренером».

Через публічність цієї історії та явний зв’язок з інцидентом Атлетична комісія штату Невада призупинила дію тренерської ліцензії Краузе до завершення розслідування. Крім цього, керівництво UFC дало обіцянку дискваліфікувати бійців, які продовжать з ним співпрацювати.

Не Байден і не Трамп: визначився новий фаворит на виборах президента США

Шахрайство на ЧС-2022: букмекери припиняють приймати ставки на приз найкращого гравця матчу

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі, Спорт, Ставки
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
ITIA: зафіксовано 28 підозрілих матчів у тенісі в 3-му кварталі 2024 року
18:12, 5 Грудня 2022
В Україні виявлено договірні матчі в багатьох видах спорту
18:12, 5 Грудня 2022
Аматорські клуби в Німеччині підозрюють у договірних матчах: легальні БК закрили лінію на аматорський футбол
18:12, 5 Грудня 2022
Гравець зібрав переможний експрес на UFC із коефіцієнтом 3 614
18:12, 5 Грудня 2022
Боєць UFC Адесан’я програв 411 тис грн на ставці на перемогу Бівола в бою з Бетербієвим
18:12, 5 Грудня 2022
Близько 60 людей ставили на жовті картки Пакети: гравцеві загрожує довічне відсторонення від футболу
18:12, 5 Грудня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія