Увійти

ТОП-5 сенсаційних результатів чемпіонату світу в Катарі

20:12, 30 Грудня 2022
Олександр Дузь
Підписатися Читати в повній версії

Мундіаль 2022 року вже став історію. Він видався неоднозначним. Вперше турнір проходив на межі осені та зими, вперше в арабській країні, вперше за купи обмежень для вболівальників. В цьому матеріалі ми не будемо зупинятися на скандалах, корупційних звинуваченнях та залаштункових нюансах. Ми поговоримо про спортивну складову, а саме запропонуємо вам «п’ятірку» найнеочікуваніших результатів ЧМ-2022 з огляду на котирування букмекерів. Поїхали!

Поділитися:

ТОП-5 сенсаційних результатів чемпіонату світу в КатаріТОП-5 сенсаційних результатів чемпіонату світу в Катарі

5 місце. Японія – Іспанія

Країна провідних технологій та цвітучих сакур наробила галасу на груповій стадії турніру, ставши головним творцем сенсацій. Забігаючи наперед, варто сказати, що японці в нашому рейтингу не обмежаться однією сходинкою, адже команда виграла групу, в якій, на думку більшості спеціалістів, максимум могла розраховувати на боротьбу за третє місце.

В матчі останнього кола групової стадії збірна Японії програвала після першого тайму іспанцям, проте зрештою змогла здобути перемогу з рахунком 2:1.

Букмекер Marathonbet давав на звитягу японців дуже солідний коефіцієнт 7.20. Він несподівано зайшов, а Німеччина «вийшла» з турніру та поїхала додому, бо програш іспанців підопічних Фліка зовсім не влаштовував, враховуючи різницю забитих та пропущених голів.

Перемога Японії

7.20

Місце Команда М’ячі Голи
1 Японія 4:3 6
2 Іспанія 9:3 4
3 Німеччина 6:5 4
4 Коста-Рика 3:11 3

До речі, на те, що японці виграють групу Е, аналітики букмекерських контор давали коефіцієнт 15.00.

4 місце. Австралія – Данія

До початку турніру мало хто сумнівався в тому, що Еріксен та компанія зможуть вийти зі свого квартету. БК VBET давала на цю подію коефіцієнт на рівні 1.33. Проте збірна Данії відверто розчарувала. Тільки одне очко за три зустрічі та останнє місце в групі, яка здавалася цілком прохідною.

Місце Команда М’ячі Голи
1 Франція 6:3 6
2 Австралія 3:4 6
3 Туніс 1:1 4
4 Данія 1:3 1

Принаймні у наш рейтинг збірна Данії потрапила. Її матч з австралійцями посів четверту сходинку. Данці були беззаперечними фаворитами протистояння третього кола, проте програли з мінімальним рахунком. Компанія Marathonbet давала коефіцієнт 7.70 на звитягу Австралії й він сенсаційно зайшов.

Перемога Австралії

7.70

3 місце. Німеччина – Японія

І знову повертаємося до країни Сонця, що сходить. Про сенсаційний матч японців з Іспанією ми вже згадували, на черзі протистояння зі збірною Німеччини, яке відбулося в межах стартового туру групового раунду.

Після першого тайму японці прогнозовано програвали, однак змогли перевернути все з ніг на голову протягом 15 останніх хвилин гри. Здавалося, що ця перемога з рахунком 2:1 – просто прикрість. Однак чим все закінчилося зрештою для Німеччини всі знають.

Заграти перемогу Японії в цьому матчі можна було за 7.80. Саме такий коефіцієнт давала компанія Betandyou і все чудово склалося для прихильників ризику.

Перемога Японії

7.80

Цікаво, що одним з тих небагатьох, хто повірив в японців, став відомий в минулому футболіст, а нині експерт на британському телебаченні Кріс Саттон. Прогноз був оприлюднений в блоці спеціаліста на порталі «Рейтинг Букмекерів». Експерт не тільки вгадав несподіваного переможця, а й точний рахунок з коефіцієнтом 18.75.

Я не впевнений щодо цієї німецької команди. У Катарі вони можуть налаштуватися, але їхня нестійка форма останніх 12 місяців (або близько того) передбачає, що вони можуть неприємно здивувати своїх фанатів – Японія матиме деякі шанси.

Німеччина – Японія: прогноз і ставки Кріса Саттона

2 місце. Камерун – Бразилія

В останньому матчі групового раунду африканська збірна несподівано переграла одного з головних фаворитів ЧС-2022. Єдиний гол був забитий вже у компенсований час. Бразильців це особливо не засмутило, адже дві перемоги в перших турах гарантували команді вихід в плей-оф.

Місце Команда М’ячі Голи
1 Бразилія 3:1 6
2 Швейцарія 4:3 6
3 Камерун 4:4 4
4 Сербія 5:8 1

В БК GG.BET на перемогу Камеруну давали коефіцієнт 8.47. Сенсаційний результат, однак нічого крім позитивних емоцій він африканцям не приніс. Команда все одно не змогла кваліфікуватися в 1/8 фіналу.

Перемога Камеруну

8.47

1 місце. Аргентина – Саудівська Аравія

А ось і наш лідер! Хто б міг подумати, що свій стартовий матч на мундіалі аргентинці програють. Та ще й Саудівській Аравії, яка, при всій повазі, ніколи зірок з неба не хапала.

Саме з цією збірною пов’язані найтепліші спогади українських уболівальників. Найбільша перемога на чемпіонатах світу нашої національної команди була здобута у протистоянні з аравійцями у 2016 році. Тоді в Німеччині «Синьо-жовті» перемогли з рахунком 4:0.

Досягнення підопічних Блохіна 16-річної давнини збірна Аргентини повторити не змогла, якимось дивом поступившись Аравії з рахунком 1:2. Сценарій, до речі, був дуже схожим на японські сенсаційні матчі, про які йшла мова вище. Після першого тайму аутсайдер програвав 0:1, а потім здобув вольову перемогу. Зрештою ці три очки все одно не допомогли арабській команді уникнути останньої позиції в квартеті.

Місце Команда М’ячі Голи
1 Аргентина 5:2 6
2 Польща 2:2 4
3 Мексика 2:3 4
4 Саудівська Аравія 3:5 3

В БК Sapphirebet заграти звитягу Саудівської Аравії над Аргентиною можна було за 29.00. Це найбільший коефіцієнт, який зіграв протягом всього чемпіонату світу на ринку 1Х2.

Неймовірна сенсація. Вона поза конкуренцію в нашому рейтингу подій. Особливо, якщо враховувати, що аравійська збірна – єдина команда на ЧС-2022, яка змогла переграти майбутніх чемпіонів світу.

Аргентина сенсаційно програла – залетіли кефи 29.00, 67.00 та 81.00

Перемога Саудівської Аравії

29.00

Так склалося, що всі найбільші коефіцієнти мундіалю були зафіксовані на груповій стадії. Абсолютно логічно, адже в плей-оф грають більш рівні команди. Це впливає на котирування букмекерів. Навіть на сенсаційний прохід збірної Хорватії, яка вибила Бразилію в 1/4 фіналу, контори давали кефи в районі «п’ятірки». Схожа історія й у команди Марокко, яка вибила з турнірної сітки Іспанію та Португалію.

Море коефіцієнтів, що зіграли на ЧС-2022 – найбільш результативному мундіалі в історії футболу

Букмекери назвали фаворитів ЧС-2026

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки, Чтиво, Вибір редакції
Теги: ,,,,,,,
Поділитися:
Схожі записи
У Франції зафіксували рекордні ставки на ЧС-2022
20:12, 30 Грудня 2022
Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 2
20:12, 30 Грудня 2022
Рік 2022: сподівання та реальність. Частина 1
20:12, 30 Грудня 2022
Підсумки ЧС-2022: підраховуємо потенційний дохід на сенсаційних збірних
20:12, 30 Грудня 2022
Обсяги реклами букмекерів на ТБ значно зменшилися під час ЧС-2022
20:12, 30 Грудня 2022
Протягом ЧС-2022 значно зросла кількість гравців, які використовують інструменти «безпечної гри»
20:12, 30 Грудня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія