Увійти

ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка «Реала», нічия «Челсі» та виліт «Роми»

13:02, 6 Лютого 2023
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Підійшов до завершення черговий ігровий тиждень у світі спорту, тому «Рейтинг Букмекерів» представляє своїм читачам традиційну підбірку найбільших беттингових апсетів за підсумками останніх семи днів.

Поділитися:

5. «Атлетіко» – «Хетафе» 1:1

X (4.10 в БК Marathonbet)

У рамках 20-го туру іспанської Прімери «матрацники» несподівано вдома втратили бали з «Хетафе», який знаходиться в зоні вильоту. Перемога господарів йшла з коефіцієнтом 1.45.

До цього поєдинку підопічні Кіке Санчеса Флореса зазнали чотирьох поразок поспіль, але змогли перервати невдалу серію на «Ванда Метрополітано». Своєю чергою «Атлетіко» залишається на четвертій сходинці Ла Ліги.

4. «Челсі» – «Фулхем» 0:0

X (4.25 в БК Marathonbet)

Команда Грема Поттера на своєму полі не впоралася із завданням обіграти «дачників» у 22-му турі англійської Прем’єр-ліги. Лондонський клуб йшов фаворитом у букмекерів з коефіцієнтом 1.55, але цей статус не допоміг їм навіть відзначитися у воротах суперника бодай один раз.

«Челсі» має лише 1 перемогу в останніх п’яти матчах АПЛ і розташовується на 9-му місці в турнірній таблиці. Відстань до топ-четвірки складає 10 очок.

3. «Мальорка» – «Реал» 1:0

П1 (4.95 в БК Marathonbet)

В рамках того ж 20-го туру чемпіонату Іспанії «вершкові» мінімально програли на виїзді «Мальорці». На воротах мадридців у цьому матчі з’явився український голкіпер Андрій Лунін через пошкодження Тібо Куртуа.

Цей результат став досить неочікуваним – на перемогу гостей БК давали кеф 1.75. Пізніше «Барселона» розгромила «Севілью» (3:0), тож «Реал» тепер відстає від каталонців вже на 8 залікових пунктів.

2. «Евертон» – «Арсенал» 1:0

П1 (7.00 в БК Marathonbet)

«Каноніри» з Олександром Зінченком у складі приїхали в гості до «ірисок» Віталія Миколенка та поступилися з мінімальним рахунком у 22-му турі АПЛ. Команда Мікеля Артети була фаворитом за котируваннями букмекерів – на її перемогу давали кеф 1.48.

«Евертону» вдалося виграти в першому ж матчі з Шоном Дайчом на чолі, але вони все ще знаходяться в зоні вильоту. Водночас «Арсенал» продовжує розташовуватися на вершині турнірної таблиці та має 5 очок переваги над «Ман Сіті» й один поєдинок в запасі.

1. «Рома» – «Кремонезе» 1:2

П2 (7.90 в БК Marathonbet)

У рамках чвертьфіналу кубку Італії підопічні Жозе Моурінью на «Стадіо Олімпіко» сенсаційно програли скромному «Кремонезе» та вилетіли з турніру. Отож, всі ставки бетторів на «Рому» (П1 йшов за коефіцієнт 1.40) прогоріли римським полум’ям.

В попередньому раунді «Кремонезе» у серії післяматчевих 11-метрових ударів вибив лідера чемпіонату Італії – «Наполі». Вже у півфіналі національного кубку команда з останнього місця Серії А буде протистояти «Фіорентині».

Топ-5 прогнозів команди «Рейтингу Букмекерів»

Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Інтер» – «Мілан» (1:0)

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка Швьонтек, програш «ПСЖ» та сенсації в єврокубках
13:02, 6 Лютого 2023
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: нічия «МЮ», поразка «Інтера» та подарунок від «Ліверпуля»
13:02, 6 Лютого 2023
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: сенсація від «Динамо», нічия «Реала» і поразка «Наполі»
13:02, 6 Лютого 2023
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка Швьонтек у фіналі, невдалі виїзди «Барселони» та «Інтера»
13:02, 6 Лютого 2023
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: поразка «Баварії», нічия «Ман Сіті» та чергова невдача «Челсі»
13:02, 6 Лютого 2023
ТОП-5 беттингових апсетів тижня: розгром «Тоттенхема», нічия «Арсенала» та поразка «Лейпцига»
13:02, 6 Лютого 2023
Коментарі
Написати коментар
Повна версія