Увійти

Сульшер став фаворитом на наступну відставку в АПЛ

16:01, 10 Січня 2020
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Три невдалі матчі «Червоних дияволів» поспіль – і хмари знову над Манчестером. Англійські букмекери вважають головного тренера «Манчестер Юнайтед» Оле Гуннара Сульшера найімовірнішим кандидатом на наступну тренерську відставку в чемпіонаті Англії.

Поділитися:

Сульшер став фаворитом на наступну відставку в АПЛ

Після досить вдалого грудня, коли команда норвезького тренера виграла 6 з 9 матчів, здолавши на цьому шляху «Тоттенхем» Моурінью і чинного чемпіона «Ман Сіті» в його власному лігві, у «Юнайтед» настав черговий спад у результатах.

В новому році «МЮ» не здобув жодної перемоги, програвши без шансів «Арсеналу» в АПЛ (0:2), а також серйозно знизив шанси на кубкові трофеї у нічиїй 0:0 з «Вулверхемптоном» в Кубку Англії (буде матч-перегравання), а згодом програвши вдома «Ман Сіті» з рахунком 1:3 у півфіналі Кубку ліги (буде матч-відповідь).

Зараз ймовірність того, що саме Сульшер стане наступним з тренерів АПЛ, хто залишить команду, оцінюється західними букмекерами на рівні 23%. Приміром, у БК Paddy Power зробити відповідну ставку можна з коефіцієнтом 4,3. Другим за шансами на відставку вважається тренер «Астон Вілли» Дін Сміт (5,0, 20%), який бореться з бірмінгемцями за виживання, але програв 5 з 7 останніх турів АПЛ.

В трійці також наставник «Борнмута» Едді Хау, якому після чотирьох сезонів в АПЛ також загрожує повернення в Чемпіоншип. Його шанси піти у відставку наступним, як і Сміта, на рівні 20% (5,0).

У грудні в АПЛ відбулося одразу 3 відставки: Кіке Санчес Флорес залишив «Вотфорд», Марку Сілва –«Евертон», а Мануель Пеллегріні – «Вест Хем» Андрія Ярмоленка.

Головним фаворитом на те, щоб змінити Сульшера на посаді головного тренера «МЮ», у букмекерських лініях вважається екс-тренер «Тоттенхема» Маурісіо Почеттіно. Така подія оцінюється коефіцієнтом 2,0 (50%).

Російський олігарх може стати власником «Карпат»

Вейн Руні робив ставки під час виступів за «МЮ» і збірну Англії

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Беттор спрогнозував точний рахунок матчу «Челсі» – МЮ і виграв понад 1,8 млн грн
16:01, 10 Січня 2020
Беттор втратив понад 260 тисяч грн через камбек «Челсі» в матчі з «МЮ»
16:01, 10 Січня 2020
Новий тренер для «Ман Юнайтед»: Тухель, Де Дзербі, Зідан та інші кандидати від букмекерів
16:01, 10 Січня 2020
Кефи на камбек «Челсі» були шаленими, а деякі беттори програли £41 тисячу на «МЮ» за 1.07
16:01, 10 Січня 2020
Педру Нету: МЮ, «Арсенал» і «Манчестер сіті» – топ-3 фаворити на підписання гравця (ВІДЕО)
16:01, 10 Січня 2020
Маркус Рашфорд: ПСЖ, «Барселона» і «Ювентус» – головні фаворити на підписання нападника МЮ (ВІДЕО)
16:01, 10 Січня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія