Увійти

Створена програма для передбачення гральної залежності

22:10, 27 Жовтня 2015
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Провайдер платформи аналізу клієнтської бази для гральних компаній BeatBuddy у співпраці з дослідниками Лондонського міського університету розробив програму, здатну на ранній стадії попередити азартних гравців про можливу гральної залежності, повідомляє видання CalvinAyre.

Поділитися:

Програма буде попереджати про гральну залежності

Програма, яка працює на алгоритмі машинного навчання «Випадковий ліс», досягає точності на 87% при визначенні моделей азартної гри, які з високою часткою ймовірності приведуть до гральної залежності. Система також визначає, чи варто посилати гравцеві маркетингові матеріали, а також чи потрібно пропонувати гравцеві самовиключення.

Як заявив виконавчий директор BetBuddy Сімо Драгішевіч, очікується, що виручка від азартних онлайн-ігор в Європі сягне 13 мільярдів євро, однак разом з тим цей ринок створив 539 тисяч проблемних гравців на ставках, якщо посилатися на дані Національної служби здоров’я.

Дослідження фінансувалося Innovate UK в рамках програми дослідження даних, яка підтримується низкою Дослідницьких рад Великобританії.

«Цей проект – приклад того, як штучний інтелект і машинне навчання можуть бути використані для вирішення важливої соціальної проблеми», – зазначив виконавчий директор відділу інженерних і фізичних наук Дослідницької ради Великобританії Філіп Нельсон.

«Наша мета – допомогти BetBuddy тестувати і зробити досконалою їх систему, щоб вона дала провайдерам ефективний спосіб передбачення самовиключення на ранніх стадіях, а також інших сигналів чи подій, які говорять про шкоду азартної гри. Це забезпечить більшу безпеку і відповідальнішу гру азартних гравців», – заявив Артур Гарсез з Лондонського міського університету.

Опубліковано у: Новини
Поділитися:
Схожі записи
У Франції дохід від гемблінгу перевищив торік позначку понад 13 млрд євро
22:10, 27 Жовтня 2015
Стали відомі деталі того, як саме баскетболіста НБА викрили на ставках
22:10, 27 Жовтня 2015
Боруссія Дортмунд – ПСЖ Ліга чемпіонів: прогноз на матч 01.05.2024
22:10, 27 Жовтня 2015
Голова UGC просить перевірити на корупційність новий законопроєкт про азартні ігри
22:10, 27 Жовтня 2015
ФК «Кремінь» зробить перевірку на поліграфі через звинувачення у можливому «договірняку» (ВІДЕО)
22:10, 27 Жовтня 2015
Офіс Генпрокурора заблокував понад 2500 нелегальних гемблінг-сайтів в Україні
22:10, 27 Жовтня 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія