Увійти

Співвласник «Олімпіка»: «Займатися договірними матчами – це як відправити свою дочку на панель»

19:10, 8 Жовтня 2019
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Директор і співвласник «Олімпіка» Олексій Антонов дав інтерв’ю автору блога «Його Велічність Футбол» на Tribuna.com Андрію Сеньківу. В ході бесіди мова зайшла про можливі договірні матчі за участю донецького клубу.

Поділитися:

Співвласник «Олімпіка»: «Займатися договірними матчами – це як відправити свою дочку на панель»

«Ми хворі «Олімпіком», це наша дитина. Настільки безглуздо це так підставляти. На засіданні КДК сказав, що нам зараз важко. У них відразу висновок: «А, тому ваші футболісти ось так і заробляли». Це як в родині важко з грошима, а я беру свою дочку і кажу: «Іди на панель», – сказав Антонов.

Далі функціонер розповів про те, як голова Комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка викликав до себе на допит підозрюваних гравців.

«Розповім, як все почалося. Приходить до нас тренер молодіжки і каже: «У мене є підозра, що з хлопцями на стороні хтось спілкується. Щось тут нерівно». І ми пішли до Баранки, сказали, що хочемо перевірити хлопців. Баранка говорив з гравцями тет-а-тет. Каже хлопцям: «Капітан вас тільки що здав. Якщо не скажеш, все». Вони виходять і починають звинувачувати капітана. Кличу Франческо і кажу, що така розмова мені не подобається. Відповідає: «Бачу по очах, у що вони грали». Він покидає нас і починається в ЗМІ різна інформація», – продовжив функціонер.

Антонов назвав матчі, які особисто у нього викликали підозру на предмет договірного характеру.

«У мене є підозри по матчам проти «Динамо» (U-21) і «Ворскли» (U-19). Але це не перша команда. Ось ми направили футболістам «Динамо» запити, вони написали: «Нічого підозрілого. «Олімпік – слабка команда». Те ж саме по «Ворсклі». Ми не платили цим футболістам зарплату. Зняли їм оздоровчий комплекс в Білій Церкві, вони там жили і тренувалися. У всіх відразу думка – грають за їжу, значить, грають на ставках», – сказав функціонер.

Наостанок Антонов розповів, що п’ятеро підозрюваних футболістів отримали дискваліфікацію. Згодом вони відправляться в Лозанну, де будуть відстоювати свої права.

Молодіжні команди «Олімпіка» виключені зі змагань за матчі з фіксованим результатом

Баранка: «У Першій лізі катастрофа з матчами з фіксованими результатами»

Опубліковано у: Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Перший матч Луческу у Києві: букмекери оцінили шанси «Динамо» перемогти «Олімпік»
19:10, 8 Жовтня 2019
Клуб УПЛ офіційно звільнив головного тренера
19:10, 8 Жовтня 2019
«Олімпік» – основний претендент на останнє місце в УПЛ за думкою букмекерів
19:10, 8 Жовтня 2019
Павелко пообіцяв особисто проконтролювати справу щодо матчу «Олімпік» – «Металіст»
19:10, 8 Жовтня 2019
Ера договірняків. Частина друга. Обмін
19:10, 8 Жовтня 2019
Federbet офіційно визнала результат матчу «Говерла» – «Олімпік» підозрілим
19:10, 8 Жовтня 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія