Увійти

Російський голкіпер розповів, як його звинуватили в договірному матчі в Казахстані

17:12, 2 Грудня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

36-річний голкіпер Дмитро Хомич прокоментував звинувачення в договірних матчах. Воротаря звинуватили в нечесній грі під час його перебування в чемпіонаті Казахстану, де він нетривалий відрізок часу провів за алматинський «Кайрат».

Поділитися:

Російський голкіпер розповів, як його звинуватили в договірному матчі в Казахстані

Колишній воротар «Кайрата» Дмитро Хомич згадав про скандал з договірним матчем в чемпіонаті Казахстану. Слова російського футболіста наводить видання Sputnik.Kz.

– Писали, що вас звинувачували в участі в договірних матчах? Підозрювали, що ви здавали матчі.

– Ми грали, у нас залишалося чотири гри до кінця чемпіонату, ми йшли на першому місці. Їдемо до «Астани» і програємо їй. Після матчу в роздягальню зайшов президент (Кайрат Боранбаєв) і висловив своє невдоволення нашою грою.

– І що ж сталося після матчу з «Астаною»?

– Прилетіли з Астани в Алмати. Ми все ще залишалися на першому місці, в трьох матчах, що залишилися нам потрібно набрати чотири очки. І ми чемпіони. Дві з них грати вдома. Думаю, ми б стали чемпіонами, тому що команда у нас була дуже сильна.

На наступний день була відновлювальне тренування, і тут капітан команди Самат Смаков каже, що ми відсторонені, нас звинувачують в участі в договірних матчах. Ми відразу ж подзвонили головному тренеру і президенту. Приходимо до президента, він каже: «Ви гру здали».

А я в Казахстані сім місяців граю, нікого тут не знаю, запропонував поїхати на поліграф, детектор брехні, я ж знаю, що ніякого матчу не здавав. Нас звинуватили, а доказів ніяких. У відповідь почув, що будуть нам докази. Досі їх немає. Тому що нічого не було.

– І якою була ваша реакція?

– Я сказав, що мої ім’я та прізвище, моя репутація важливіша. Попросив просто відпустити мене. Якби я пішов достроково, там компенсація мені гарантована була. Я сказав, що не хочу залишатися, тому що не було гарантій, що так зі мною не вчинять  ще раз. Мені це було не потрібно, я ніколи в житті такими речами не займався.

Минулого тижня «Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що у Росії двох футбольних арбітрів підозрюють в організації договірних матчів.

Російський футбольний клуб підозрюють в організації договірних матчів

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
У Китаї довічно дискваліфіковано 43 футболістів за договірні матчі
17:12, 2 Грудня 2020
П’ять тенісистів із Мексики та Еквадору були спіймані на договірних матчах
17:12, 2 Грудня 2020
89% потенційних договірних матчів у серпні відбулися у футболі
17:12, 2 Грудня 2020
У Бразилії саджатимуть до 6 років за договірні матчі
17:12, 2 Грудня 2020
Футболісти АПЛ часто отримують пропозиції організувати договірний матч
17:12, 2 Грудня 2020
На Євро-2024 не виявлено підозрілих ставок: УЄФА та IBIA стежили за беттінг-активністю під час турніру
17:12, 2 Грудня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія