Увійти

Роналду вирішив піти з «Ювентуса» і розглядає три варіанти продовження кар’єри

10:03, 25 Березня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Форвард Кріштіану Роналду задумався над зміною клубної прописки. За даними ЗМІ, на португальського бомбардира претендують три клуби.

Поділитися:

Роналду вирішив піти з «Ювентуса» і розглядає три варіанти продовження кар’єри

Португальський нападник Кріштіану Роналду, правами на якого володіє туринський «Ювентус», вирішив піти з італійського гранда по завершенні нинішнього сезону, про це інформує видання A Bola.

Згідно з даними джерела, 35-річний футболіст вже має декілька привабливих варіантів продовження кар’єри. Першим з них є французький клуб «ПСЖ». Керівництво паризького гранда може придбати Роналду на заміну уругвайцю Едінсону Кавані, який близький до відходу з команди через нестабільну кількість ігрової практики.

Другим варіантом для Кріштіану називається англійський «Манчестер Юнайтед», в складі якого нападник виступав на старті своєї кар’єри – з 2003-го по 2009-й рік. На цю мить «Червоним дияволам» явно не вистачає лідера на полі, і досвідчений португалець зміг би стати головною зіркою манкуніанського колективу.

Третій варіант продовження кар’єри для п’ятиразового володаря «Золотого м’яча» – трансфер в МЛС. Зацікавленість в підписанні контракту з Роналду проявляє клуб «Інтер Маямі», співвласником якого є колишній півзахисник «Реала», «Манчестер Юнайтед» і національної збірної Англії Девід Бекхем. Зазначається, що колектив з Флориди готовий запропонувати португальському футболісту достатньою вигідний у фінансовому плані договір.

Нагадаємо, що Роналду виступає за туринський «Ювентус» з літа 2018-го року. Італійський клуб заплатив за перехід португальського форварда з мадридського «Реала» 117 мільйонів євро. Контракт Кріштіану зі «Старою синьйорою» розрахований до середини 2022-го року.

У поточному розіграші чемпіонату Італії нападник взяв участь у 22 поєдинках, записавши на свій рахунок 21 гол (сім – з пенальті) і три результативні передачі. Зазначимо, що наразі Серія А, як і інші європейські ліги, призупинена через пандемію коронавірусу COVID-19.

Раніше букмекери почали приймати ставки на новий клуб Кріштіану Роналду. Найімовірнішим варіантом продовження кар’єри нападника називався трансфер в МЛС – 33% або коефіцієнт 3,0.

Шанси Роналду стати у 2020 році найкращим бомбардиром в історії збірних – 25%

Букмекери: чи стане Роналду найкращим бомбардиром в історії Серії А?

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Судакова
10:03, 25 Березня 2020
Серія А 2023/2024: «Інтер» і «Ювентус» – головні фаворити на чемпіонство
10:03, 25 Березня 2020
Кубок Італії 2023/2024: «Ювентус» і «Аталанта» – головні фаворити турніру
10:03, 25 Березня 2020
Букмекери: «Ювентус» – фаворит на підписання Судакова, далі йдуть «Лейпциг» і «Атлетіко»
10:03, 25 Березня 2020
Тренер «Ювентуса» ставив на матчі Серії B під час гри в казино, стверджує інсайдер
10:03, 25 Березня 2020
Футболіст «Ювентуса» винен близько трьох мільйонів євро нелегальним букмекерам
10:03, 25 Березня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія