Увійти

Порошенко отримав цікаву пропозицію від українського клубу

13:02, 21 Лютого 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Львівські «Карпати» перебувають у пошуках нового власника. «Леви» з відповідною пропозицією звернулися до експрезидента України Петра Порошенка, принаймні про це стверджує ведучий футбольного шоу «ТаТоТаке» Сергій Болотніков

Поділитися:

Порошенко отримав цікаву пропозицію від українського клубу

«Міська рада Львова проголосувала, що вона готова прийняти «Карпати» в комунальну власність. «Карпати» сказали: «А забирайте». Причому для цього не потрібна згода Коломойського (журналісти вважають, що Коломийський та Димінський є власниками львівського клубу – прим.).

Влітку «Карпати» Димінського звернулися до «Карпат» Коломойського з пропозицією: або продати, або викупити їхню частину за 1 гривню. Коломойський не відповів, і начебто, за договором, це означає, що «Карпати» можуть його не запитувати, якщо вони розпоряджаються своєю часткою.

Але анекдот в тому, що мер Львова Садовий вчора сказав, що міська рада міста не буде власником клубу. Тобто міська рада проголосувала, що готова, а Садовий каже, мовляв ми не будемо брати. І кому тепер «Карпати мають передавати клуб – невідомо.

«Карпати» самі розпочали шукати потенційних власників, вони контактують з різними бізнесменами, які теоретично могли б взяти клуб. І, за моєю інформацією, навіть дійшло до того, що попросили допомоги в Порошенка», – сказав Болотніков.

Першу частину сезону «Карпати провели не надто вдало. Наразі підопічні Романа Санжара посідають останню сходинку в турнірній таблиці УПЛ (12 місце). У активі львів’ян 11 очок після 18 зіграних матчів.

Шевченко однозначно прокоментував чутки про ймовірне призначення в «Мілан»

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Хто зараз фаворит президентських виборів в Україні на думку БК?
13:02, 21 Лютого 2020
Несенюк: «Запитання до Ярославського: хто заплатив гравцям «Карпат» 110 тисяч доларів?»
13:02, 21 Лютого 2020
Кополовець пригадав, як брав участь в договірному матчі
13:02, 21 Лютого 2020
Букмекери: Гордон запише інтерв’ю з Порошенком?
13:02, 21 Лютого 2020
Оля Полякова стане президентом України? Букмекери дають шалений коефіцієнт
13:02, 21 Лютого 2020
БК Betwinner стала титульним спонсором «Карпат» – букмекер вийде на український ринок
13:02, 21 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія