Увійти

Букмекери назвали шанси збірної України в матчі з Польщею

10:11, 10 Листопада 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

У товариському матчі в рамках підготовки до групового етапу Ліги націй збірна України на виїзді зустрінеться зі збірною Польщі. «Рейтинг Букмекерів» розповість, які коефіцієнти на цей поєдинок пропонує букмекерська компанія Favbet.

Поділитися:

Польща – Україна: чи зможе команда Шевченка зупинити Лєвандовскі?

Команда Андрія Шевченка, знекровлена травмами та пандемією COVID-19, завітає на Сілезький стадіон у Хожуві, де намагатиметься переграти підопічних Єжи Бженчека в контрольному матчі.

За розрахунками аналітиків, у гостей дещо нижчі шанси на тріумф, аніж у господарів поля. На перебіг подій, за яким збірна Польщі здобуде перемогу, пропонують укласти парі за 2.26. Шанси побачити нічийний результат оцінили коефіцієнтом 3.45. Парі за 3.25 виявиться виграшним, якщо національна команда України зможе переграти суперника.

У відсотковому співвідношенні перемога «Квадри» – 42% ймовірності, нічия – 28% ймовірності, перемога «Синьо-жовтих» – 30% ймовірності.

Найімовірніше, нас чекає не надто результативний футбол у виконанні обох колективів, принаймні про це свідчать котирування: на тотал більше 2,5 голів можна «зарядити» за 2.15 (45%), тоді як імовірність «низового» рахунку оцінили коефіцієнтом 1.76 (55%). Якщо ви впевнені, що обидві команди заб’ють до вашої уваги котирування 1.90 (50%). Водночас на сценарій, за яким або Україна, або Польща залишить власні ворота недоторканими, пропонують ставку за 1.91 (50%).

Ймовірність перемоги підопічних Єжи Бженчека з форою (-1) складає майже 28%, що відповідає коефіцієнтові 3.60. На звитягу з аналогічним результатом (-1), але на користь підопічних Андрія Шевченка, можна зробити ставку за 6.30 (16%).

У складі збірної Польщі найкращі шанси відзначитися голом у нестримного Роберта Лєвандовскі (1.90, 52,6%), який продовжує вражати світ своєю результативність цього сезону (11 голів у 6 матчах Бундесліги за «Баварію»). За команду України найбільше шансів забити м’яч у вінгера «Вест Хема» Андрія Ярмоленка (2.50, 40%).

Статистичні факти про матч Польща – Україна

Кадрові втрати

У таборі збірної України справжня кадрова катастрофа – через різноманітні причини з початкового списку вибули семеро гравців.

Хто точно не зіграє? Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв, Микола Шапаренко, Владислав Супряга, Євген Шахов, Олександр Попов – в усіх діагностували COVID – 19. У лазареті заліковують травми Олександр Тимчик, Артем Кравець і Віктор Корнієнко. Втім, попри проблеми, у розпорядженні Шевченка перебуває 25 виконавців.

Що стосується Польщі, то тут втрат менше, але головний тренер Квадри не приховує, що може поберегти лідерів у майбутньому матчі, позаяк після зустрічі з українцями їх чекає вояж у до Італії на матч Ліги націй.

Не зіграє через самоізоляцію Бартоломей Дронговський, а також Міхала Карбовнік, у якого виявлено злощасний вірус. За домовленістю з тренером до табору команди не прибув Даміан Кандзьор. Наразі у розпорядженні Єжи Бженчека 26 футболістів, серед яких представник київського «Динамо» Томаш Кендзьора.

Товариський матч Польща – Україна зіграють у середу, 11-го листопада. Початок – о 21:45 за Києвом. Поєдинок у прямому ефірі покаже телеканал «Футбол 1».

Польща – Україна: прогноз і ставка Віктора Вацка

Польща – Україна: прогноз і ставка Вадима Скічка

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Чехія – Україна: чи вдасться українській збірній реабілітуватися за поразку від Албанії?
10:11, 10 Листопада 2020
Україна – Албанія: чи вдасться українській збірній підтвердити статус фаворита матчу?
10:11, 10 Листопада 2020
Євген Левченко: «Україна може перемогти Бельгію, якщо розкриє увесь свій потенціал»
10:11, 10 Листопада 2020
Франція – Польща: спеціальна лінія на матч від БК «ВБЕТ»
10:11, 10 Листопада 2020
Конкурс до матчу Україна – Бельгія: 1500 грн на карту!
10:11, 10 Листопада 2020
Конкурс в Instagram «РБ» до матчу Україна – Бельгія: 1000 грн на карту!
10:11, 10 Листопада 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія