Увійти

Оце так ставка! Беттор виграв 91 тисячу, поставивши 190 грн

15:07, 16 Липня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Клієнт букмекерської компанії Paddy Power з міста Престон, що у центральній частині Великої Британії, склав перед стартом чемпіонату Європи неординарний експрес на найкращих бомбардирів національних команд.

Поділитися:

Беттор виграв 91 тисячу, поставивши 190 грн на найкращих бомбардирів Євро-2020

У, як виявилося, виграшному купоні, що налічував 8 результатів, чоловік спрогнозував найкращих голеадорів половини країн-учасниць фінальної частини Євро-2020. Беттор зумів перетворити суму ставки у розмірі £5 (₴190) на виплату £2430 (₴91 647), оскільки загальний коефіцієнт дорівнював 486.0

Отож, у бомбардирські здібності яких футболістів повірив щасливчик? 

Збірна Бельгії 

Ромелу Лукаку («Інтернаціонале»): 4 забиті м’ячі у 5 матчах (444 хвилини)

28-річний форвард відмінно розпочав Євро-2020 – у першому турі проти збірної Росії бельгієць конголезького походження зробив дубль. Втім, його гол у ворота Італії у чвертьфіналі турніру не допоміг підопічні Роберто Мартінеса здобути путівку до наступного етапу змагань. 

Зрештою, йому вистачило 4 голів, щоб стати найрезультативнішим футболістом «Червоних дияволів». 

Збірна Польщі

Роберт Лєвандовскі («Баварія»): 3 голи у 3 матчах (270 хвилин)

Напевно, найбільш очевидний вибір у купоні беттора, адже хто як не Роберт зобов’язаний був тягнути «Кадру» в плей-оф. 

32-річний наконечник атак доклав максимум зусиль, аби його команда там опинилася, але, на щастя для збірної України, Швеція обіграла Польщу в останньому турі групового етапу, не дозволивши команді Паулу Соузи посісти третє місце квартету Е. 

Збірна Росії 

Артем Дзюба («Зеніт»): 1 гол у 3 матчах (265 хвилин)

Капітан росіян Артем Дзюба на Євро-2020 нагадував бліду тінь себе зразка минулого Мундіалю. Перед турніром на нього було покладено купу сподівань, проте він не впорався. 

Як підсумок, один гол, забитий з пенальті, у вирішальному поєдинку з Данією, який команда Станіслава Черчесова ганебно програла з рахунком 1:4. Навіть такої скромної кількості забитих м’ячів вистачило, щоб Артем разом з Олексієм Міранчуком розділив звання найкращого бомбардира збірної нашого північно-східного сусіда. 

Збірна Португалії

Кріштіану Роналду («Ювентус»): 5 забитих м’ячів і 1 гольова передача в 4 матчах (360 хвилин)

Тут британець зробив ставку на найбільш очевидний варіант – Кріштіану Роналду. Португальці вилетіли з Євро-2020 на етапі 1/8 фіналу, але за 4 зустрічі п’ятиразовий володар «Золотого м’яча зміг забити 5 голів. На турнірі Кріштіану вдавалося класно конвертувати моменти у голи: усього він завдав 8 ударів в площину воріт суперників. 

Під час чемпіонату Європи Роналду вдалося вийти на першу сходинку в списку найкращих голеадорів збірної Португалії за всю історію. Ба більше, саме 36-річний форвард – лідер за кількістю голів в фінальних частинах Євро (14). Чинний чемпіон Італії у минулому місяці випередив легендарного Мішеля Платіні. 

Збірна Франції 

Карім Бензема («Реал Мадрид»): 4 голи у 4 поєдинках (349 хвилин)

Навіть попри загальний провал «Гальський півнів», які вилетіли у 1/8 фіналу від Швейцарії, хоча вважалися одними з фаворитів, повернення Каріма у збірну можна вважати тріумфальним. 

Схоже, перформанс Бензема на Євро продемонстрував, хто буде головною ударною силою збірної Франції у відборі на наступний Мундіаль. 

Збірна Іспанії 

Альваро Мората («Атлетіко»): 3 забиті м’ячі у 6 матчах (452 хвилини)

Початок чемпіонату видався не найкращим чином для іспанця. Дійшло до того, що йому почали надсилати погрози через інколи неймовірні промахи, яких він припустився під час матчів. 

До честі Альваро він не звертав на це уваги. Така поведінка вболівальників тільки розізлила Морату, який завершив виступи на турніру у статусі найкращого бомбардира «Фурії Рохи». 

Збірна Англії

Харрі Кейн («Тоттенхем»): 4 голи у 7 зустрічах (649 хвилин)

Харрі – вожак збірної Англії, завдяки якому підопічні Гарета Саутгейта опинилися там, де опинилися – у фіналі на «Вемблі». У перших кількох матчах виглядав непереконливо, але потім поступово набрав форму, підтвердивши реноме класного фінішера атак. 

Кейн на один гол випередив форварда «Манчестер Сіті» Рахіма Стерлінга, у активі якого 3 забити м’ячі. Однак ані Кейн, ані Стерлінг не змогли забити у фіналі Євро-2020. Можливо саме через брак досвіду, брак ментального лідера, який би змусити взяти під контроль емоції у потрібний момент, збірна «Трьох левів» і програла італійцям. 

Збірна Італії 

Лоренцо Інсіньє («Наполі»): 2 забиті м’ячі у 6 матчах (512 хвилин)

Так, у «Скуадри Адзурри» не було яскравого форварда з вражаючими показниками результативності, але їм він і не потрібен був, оскільки команда була єдиним кулаком. У будь-який момент клієнт Paddy Power міг зазнати фіаско, позаяк Чіро Іммобіле вистачало одного гола, щоб обійти Лоренцо, проте, як відомо, він його так і не зміг забити. 

Гадаю, наразі це останнє, про що може шкодувати наконечник атак «Лаціо».  

Букмекерська контора Paddy Power здійснила виплату жителю Престона, ім’я якого відтепер назавжди закарбоване у залі слави ірландської компанії. 

Оце так ставка! У гравця доїхав класний експрес завдяки перемогам «Челсі» і «Вільярреала»

Попандос! Арбітр з Росії витратив 65 млн рублів на ставки – йому загрожує дискваліфікація

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
1 млн грн на кф 5,56: беттор зібрав переможний експрес на ЛЧ
15:07, 16 Липня 2021
43 мільйони гривень – виграш гравця з експреса на Лігу чемпіонів
15:07, 16 Липня 2021
Мілевський і його друг виграли на договірному матчі 683 тисячі гривень
15:07, 16 Липня 2021
Поставив 4 000 грн, а виграв 672 тис: у беттора доїхав експрес на бразильський футбол 
15:07, 16 Липня 2021
Виплата зі ставки 1,4 млн грн: гравець передбачив перемогу Двалішвілі на турнірі UFC 306
15:07, 16 Липня 2021
Виплата зі ставки понад 30 млн грн: беттор зібрав переможний експрес на футбол
15:07, 16 Липня 2021
Комментарии (2)
Написати коментар
Коментарі 2
Повна версія