Увійти

Одну з найбільших БК світу оштрафували на 3 млн фунтів за недостатній захист від лудоманії

16:02, 27 Лютого 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Британський онлайн-оператор Mr Green, який належить всесвітньо відомій букмекерській компанії William Hill, отримав від Комісії з азартних ігор штраф у 3 млн фунтів за порушення нормативних вимог щодо боротьби з лудоманією, інформує Bookmaker-ratings.com.ua.

Поділитися:

Одну з найбільших БК світу оштрафували на 3 млн фунтів

Національний регулятор Великобританії повідомив, що компанія Mr Green не змогла вжити ефективних заходів, спрямованих на боротьбу з лудоманією й відмиванням грошей. У комісії заявили, що під час розслідування щодо Mr Green були виявленні численні системні недоліки.

Зокрема, компанію звинувачують у відсутності спроби соціального захисту клієнта, який виграв 50 тисяч фунтів. Як наслідок, гравець не тільки не забрав виграш, а захопився азартом, програвши усі кошти. Ба більше, він почав й далі поповнювати рахунок на тисячі фунтів в надії на повторний успіх. Окрім цього, у Mr Green прийняли квитанцію 10-річної давності на суму 176 тисяч стерлінгів в якості доказу платоспроможності клієнта, який поповнив власний рахунок на понад 1 мільйон фунтів стерлінгів. В ще одному випадку, який Комісія наводить як приклад, доказом походження коштів став скріншот долларового рахунку при тому, що перевірка велася на акаунті з криптовалютою.

«Наше розслідування щодо компанії Mr Green виявило системні недоліки соціальної відповідальності та заходів з боротьби з відмиванням грошей, які торкнулися значної кількості клієнтів цього онлайн-оператора.

Гравці в Британії мають право знати, що існують заборони й противаги, які допоможуть забезпечити їх безпеку і гарантувати, що азартні ігри вільні від злочинів. Ми будемо продовжувати боротьбу з компаніями, що не здатні убезпечити клієнтів у цій області», – зазначив виконавчий директор Комісії з азартних ігор Річард Уотсон.

Цікаво, що починаючи з 2018-го року національний регулятор Великобританії оштрафував компанії на сумарну суму понад 20 млн фунтів. Ці кошти будуть спрямовані на розвиток програми зі зменшення шкоди азартних ігор, яка займається лікуванням і підтримкою лудоманів.

Mr Green стала вже дев’ятою компанією, щодо якої Комісія з азартних ігор провела власне розслідування та виявила певні порушення.

У Канаді представили законопроєкт про легалізацію ставок на спорт

Потенційний обсяг виручки на ринку ставок на спорт в США оцінили в $5 млрд до 2025 року

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Легендарний ексфутболіст «Манчестер Юнайтед» став амбасадором відомої контори
16:02, 27 Лютого 2020
БК William Hill пожертвувала українцям 200 тисяч фунтів від ставок на Євробачення-2023
16:02, 27 Лютого 2020
БК William Hill отримала рекордний штраф на суму майже 20 мільйонів фунтів
16:02, 27 Лютого 2020
В Британії букмекера оштрафували майже на пів мільйона фунтів
16:02, 27 Лютого 2020
Виграв купу грошей, але не отримав: британський букмекер відмовив гравцю у виплаті
16:02, 27 Лютого 2020
Обсяги реклами букмекерів на ТБ значно зменшилися під час ЧС-2022
16:02, 27 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія