Увійти

Новий прем’єр-міністр Британії підтримує жорсткі обмеження для грального бізнесу

17:11, 29 Листопада 2022
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Місцевих операторів попередили, щоб вони готувалися до найгірших для них результатів перегляду сфери азартних ігор, оскільки прем’єр-міністр Ріші Сунак погодився із суворими реформами «щоб виправити катастрофу онлайн-гемблінгу».

Поділитися:

Один з редакторів видання The Times Стівен Суїнфорд повідомляє, що новий прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак «відродить плани щодо приборкання азартних ігор в Інтернеті на тлі побоювань стосовно кількості людей, які стають залежними».

У повідомленні йдеться, що Сунак вирішив більше не відкладати реформування сфери азартних ігор, яке зупинилося після відставки Бориса Джонсона.

За підтримки прем’єр-міністра будуть вживатися найжорсткіші заходи до операторів онлайн-гемблінгу, проти яких виступають представники цієї галузі – зокрема ліміт ставок.

Втім, британський уряд, ймовірно, дозволить клубам АПЛ самостійно приймати рішення про партнерство з брендами азартних ігор та беттингу. Раніше подібні угоди хотіли заборонити повністю.

Парламент запровадить ліміти у розмірі 2 та 5 фунтів стерлінгів на ігрові автомати в онлайн-казино, при цьому клієнти зможуть робити ставки на вищі суми, якщо вони мають доказ, що можуть собі це дозволити. Про ліміти саме на ставках точної інформації поки немає – ймовірно, їх теж запровадять.

Також в рамках реформи оператори азартних ігор повинні будуть проводити «ненав’язливі» перевірки фінансів окремих осіб, щоб захистити від «неприйнятних втрат».

Крім цього, уряд запровадить «більш надійну перевірку віку для гарантії, що особи молодші 18 років не можуть брати участь у жодних азартних іграх».

За попередньою оцінкою, ці заходи можуть призвести до того, що доходи від онлайн-гемблінгу впадуть приблизно на 700 мільйонів фунтів стерлінгів.

Ірландський букмекер використав 1200 овець, щоб підтримати збірну Вельсу в матчі проти Англії

У Британії прогнозують обсяг ставок на ЧС-2022 в розмірі понад £300 мільйонів

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Регулятор азартних ігор Бразилії закликав нелегальних букмекерів покинути ринок до 1 жовтня
17:11, 29 Листопада 2022
БК Betano має найбільшу частку на нелегальному ринку азартних ігор у Бразилії
17:11, 29 Листопада 2022
У Казахстані фіксують у 5 разів більше правопорушень, пов’язаних з азартними іграми
17:11, 29 Листопада 2022
Регулятор азартних ігор у Данії заблокував 162 нелегальних гемблінг-сайти у 2024 році
17:11, 29 Листопада 2022
Гетманцев: «За 8 місяців гральний бізнес поповнив бюджет України на суму 11,7 млрд гривень»
17:11, 29 Листопада 2022
90% ставок у Бразилії припадають на неліцензовані букмекерські компанії
17:11, 29 Листопада 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія