Увійти

НБА отримала офіційного беттинг-партнера

17:02, 17 Лютого 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Національна баскетбольна асоціація (НБА) оголосила про початок співпраці з провідним світовим оператором ставок PointsBet.

Поділитися:

НБА отримала офіційного беттинг-партнера

Днями австралійський букмекер PointsBet оголосив, що його дочірня компанія в США підписала угоду про співпрацю з НБА, за умовами якої PointsBet став першим офіційним оператором спортивних ставок турніру.

PointsBet запустить перший в історії НБА показник ймовірності результатів матчу (Win Probability Metric), підрахунок якої буде ґрунтуватися на ексклюзивному доступі до офіційної статистики НБА. Ці дані будуть доступні на різних онлайн-платформах, включаючи сайт НБА та супутні соціальні мережі.

«Команда PointsBet, яка насправді є більше технологічною компанією, тішиться, що вдалося домовитися про співпрацю з НБА. Ми сподіваємося, що показник ймовірності результатів матчу, який пропонує PointsBet, допоможе розвитку ринку спортивних ставок», – сказав генеральний директор беттингової компанії Джонні Ейткін.

«Ми радіємо початку співпраці з PointsBet, компанія стала першим офіційним оператором спортивних ставок у НБА. PointsBet продовжує розвивати беттинговий бізнес на усій території США.

До того ж компанія пропонує унікальну пропозицію на ринку (мова про показник ймовірності результатів матчу Win Probability Metric – прим. «РБ»), це допоможе нам більше взаємодіяти з фанатами», – резюмував очільник Fantasy & Gaming НБА Скотт Кауфман-Росс.

Австралійський онлайн-букмекер PointsBet вирішив розпочати свою роботу на беттинговому ринку США у січні 2019-го року. З того часу компанія завоювала чималу частину ринку та є провідною у сегменті ставок на спорт.

Букмекери: Адетокумбо – фаворит на титул MVP регулярного чемпіонату НБА

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Стали відомі деталі того, як саме баскетболіста НБА викрили на ставках
17:02, 17 Лютого 2020
НБА довічно дискваліфікувала баскетболіста через махінації зі ставками
17:02, 17 Лютого 2020
Гравець на ставках зібрав експрес з кефом майже 50.00 та виграв понад мільйон доларів
17:02, 17 Лютого 2020
Баскетболіст Джонтей Портер перебуває під слідством НБА через підозрілі ставки на його статистику
17:02, 17 Лютого 2020
Йокіч, Гілджес-Александер і Дончич: топ-3 фаворити на звання MVP НБА сезону 2023/2024
17:02, 17 Лютого 2020
У США відбувся підозрілий баскетбольний матч з дивним рухом коефіцієнтів
17:02, 17 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія