Увійти

Нацполіція перевірить усі матчі «Миная» за останній рік

11:05, 10 Травня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Українська асоціація футболу звернулася до правоохоронних органів із заявою щодо відкриття кримінального провадження за фактом імовірного протиправного впливу на результати поєдинків закарпатського клубу.

Поділитися:

Нацполіція перевірить усі матчі «Миная» за останній рік

Про це повідомив співведучий шоу «ТаТоТаке» Михайло Співаковський. За його словами, у головному керівному футбольному органі прагнуть, щоб слідчі перевірили усі попередні матчі Миная за останній рік. Під підозри Комітету з етики та чесної гри нібито підпали одразу чотири зустрічі за участі основної та молодіжної команд закарпатців. 

«Дві з них – це поєдинки команди «Mинай» U-21. Наскільки мені відомо, тренер цієї команди свого часу у Словаччині перебував у тюремному ув’язненні саме за участь у подібного роду матчах. Інші дві зустрічі – це протистояння основної команди, при чому перше з них – це також поєдинок з «Шахтарем» від грудня минулого року, коли «Минай» програв 1:5».  

Співаковський акцентував, що на той час у команді не було Олександра Севідова, тому не варто ототожнювати договірняки з присутністю у структурі клубу цього спеціаліста. 

Сам 51-річний тренер так прокоментував ситуацію, що виникла перед матчем 25-го туру УПЛ між «Шахтарем» і «Минаєм», коли гості спершу відмовлялися виходити на футбольне поле, а зустріч почалася з 30-хвилинним запізненням. 

«Потрібно бути кінченим дебілом, щоб в моїй ситуації вляпатися або хоча б якимись краями брати участь у подібному лайні. 

Так, я порадив футболістам не виходити на матч, бо будь-яка їхня помилка трактувалася б однозначно. Потрібно грати чисто, або не грати взагалі. І всі, хто вийшов на поле, билися не за очки, а за свою честь», – сказав він в коментарі «ТаТоТаке».  

Нагадаємо, у квітні минулого року пана Севідова відсторонили від будь-якої діяльності, пов’язаної з футболом, за підсумками розслідування щодо участі ПФК «Суми» у договірних зустрічах. Олександр усі звинувачення відкидає і подав апеляцію на це рішення, яку досі не розглянули. 

У структурі «Миная» спеціаліст займається створенням науково-методичного відділу, принаймні про це він заявив наприкінці березня, хоча першочергово планувалося, що саме він стане наступником Василя Кобіна на  тренерському містку закарпатців.

Своєю черговою в УАФ пообіцяли ретельно розслідувати цей інцидент, а також закликали букмекерів не приймати ставки у прематчі на наступний поєдинок «Миная».

«Минай» погрожував не вийти на матч з «Шахтарем» через аномальний рух коефіцієнтів

Відомий арбітр поділився думками щодо скандального матчу «Минай» – «Шахтар»

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
«Динамо» Київ – фаворит на чемпіонство в УПЛ 2024/2025 після стартових турів
11:05, 10 Травня 2021
11 із 36 клубів ЛЧ мають титульного спонсора букмекерську компанію
11:05, 10 Травня 2021
«Болонья» – «Шахтар»: чи вдасться «гірникам» стартувати в ЛЧ з перемоги?
11:05, 10 Травня 2021
Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Олександрія» – «Шахтар» (4:3)
11:05, 10 Травня 2021
Українська Прем’єр-ліга 2024/2025: «Шахтар» – головний претендент на чемпіонство, слідом ідуть «Динамо» і «Кривбас»
11:05, 10 Травня 2021
Ворскла – Шахтар Кубок України: прогноз на матч 15.05.2024
11:05, 10 Травня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія