Увійти

«Ньюкасл» уклав контракт з найбільшим букмекером Ірландії

17:08, 17 Серпня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Букмекерська контора BoyleSports розпочала співпрацю з «Ньюкаслом». За однією з умов угоди, термінали для беттингу з’являться на домашній арені «Сорок» – «Сент-Джеймс Парку».

Поділитися:

«Ньюкасл» уклав контракт з найбільшим букмекером Ірландії

Сторони підписали дворічний контракт. Незабаром BoyleSports обіцяє запустити низку цікавих акції, конкурсів і заходів для уболівальників «Ньюкасл Юнайед» у віці від 18 років. Також бетторам пропонуватимуть ексклюзивні бонуси і спеціальні пропозиції у дні матчів команди. 

Ще один приємне нововведення для гравців з однойменного міста – поява на домашньому стадіоні «Сорок» фірмових терміналів BoyleSports, які прийматимуть ставки та надаватимуть шанувальникам футболу іншу необхідну інформацію. Наразі кипить робота з встановлення таких автоматів у всіх куточках арени. 

«Тішимося, що нам вдалося домовитися з «Сороками» в рамках кампанії зі збільшення впізнаваності бренду на території Великої Британії. 

Як офіційний партнер «Ньюкасла», ми з нетерпінням чекаємо моменту, коли усе розмаїття послуг BoyleSports стане доступним для фанатів. Вболівальники матимуть змогу укладати парі на BoyleSports у режимі онлайн, за допомогою смартфонів, а також використовуючи термінали на території прекрасного «Сент-Джеймс Парку».

Бажаємо «Ньюкаслу» та прекрасним вболівальникам команди успіхів у новому сезоні, – так відреагував на факт підписання контракту Марк Кемп, гендиректор BoyleSports.

Комерційний директор «Сорок» Дейл Етчісон теж привітав початок партнерства з відомими букмекером: 

«Ми раді вітати BoyleSports. З нетерпінням чекаємо початку нашої співпраці. Компанія BoyleSports давно тісно пов’язана з футболом, і ми із задоволенням працюватимемо пліч-о-пліч, щоб надати вболівальникам першокласний сервіс для ставок в день матчу на стадіоні «Сент-Джеймс Парк», – резюмував він. 

У минулому сезоні команда Стіва Брюса фінішувала на 12 підсумковій позиції в турнірній таблиці АПЛ. За 38 турів «Сороки» здобули 45 очок. Старт поточного розіграшу видався не найкращим – поразка від «Вест Хема» (2:4)

Довідка: BoyleSports – найбільша незалежна букмекерська контора Ірландії. Заснована у 1989 році. Компанія має понад 300 пунктів приймання ставок на території Ірландії та Великої Британії. Оцінка контори на «РБ» – 3/5.

Раніше БК Parimatch стала офіційним партнером лондонського «Челсі». 

Новачок англійської Прем’єр-ліги буде співпрацювати з прогресивним букмекером

Букмекери оцінили шанси Лукаку стати найкращим бомбардиром «Челсі» і АПЛ

Опубліковано у: Бізнес, Новини букмекерських компаній, Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
«Астон Вілла» – МЮ: чи вдасться тен Хагу зберегти роботу в клубі?
17:08, 17 Серпня 2021
МЮ – «Тоттенгем»: хто ж фаворит матчу?
17:08, 17 Серпня 2021
Заборона на гемблінг-спонсорів обійдеться клубам АПЛ у 126 млн фунтів
17:08, 17 Серпня 2021
«Манчестер Сіті» – «Арсенал»: чи вдасться Артеті здивувати Гвардіолу?
17:08, 17 Серпня 2021
АПЛ стала єдиним топ-чемпіонатом, де у всіх клубів є спонсор букмекер
17:08, 17 Серпня 2021
АПЛ 2024/2025: Голанд – головний претендент у гонці бомбардирів, Салах та Ісак йдуть слідом
17:08, 17 Серпня 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія