Увійти

«Мілан» – «Ювентус»: прогноз на матч 23.01.2022, ставки та коефіцієнти від букмекерів

13:01, 5 Січня 2022
Олександр Дузь
Підписатися Читати в повній версії

У 23 турі Серії А відбудеться класичне протистояння двох італійських грандів. Зустріч пройде на міланській арені «Сан-Сіро».

Поділитися:

«Мілан» – «Ювентус»: прогноз на матч 23.01.2022, ставки та коефіцієнти від букмекерів

«Рейтинг Букмекерів» пропонує великий інформаційно-аналітичний матеріал щодо цієї гри. Вашій увазі цікава статистика, історія зустрічей, прогнози експертів та коефіцієнти БК. Дочитайте статтю до кінця, щоб дізнатися все про матч «Мілан» – «Ювентус». Чемпіонат Італії у 2022 році продовжується і попереду на нас чекає головна боротьба за скудетто.

Аналіз матчу «Мілан» – «Ювентус» (23.01.2022)

Туринська команда у поточному сезоні не вражає. Гегемонія багаторічного чемпіона у 2021 році була перервана «Інтером». Кампанія 2021/22 також складається для «Юве» не дуже. Під питанням поки що навіть потрапляння до Ліги чемпіонів УЄФА. Про титул мова взагалі не йде. Водночас «Мілан» намагається не відпустити далеко свого головного ворога та сусіда по «Сан-Сіро», сподіваючись вперше за багато років нарешті виграти Серію А.

Цього сезону «Юве» та «Мілан» вже зустрічалися. У першому колі все закінчилося нічиєю 1:1. Туринці з перших хвилин захопили лідерство завдяки голу Морати, проте у кінцівці пропустили від Ребіча.

Прогноз на матч

Звісно, на своєму полі міланці прагнутимуть здобути три очки. Якщо клуб вистояв на виїзді, чому б не спробувати порадувати уболівальників вдома повноцінною перемогою. До того ж виглядає «Мілан» точно не гірше «Ювентуса», аналізуючи виступи команд у першому колі та основні показники у таблиці.

Вашій увазі прогнози експертів та партнерів «Рейтингу Букмекерів»:

Ставки на матч

Букмекер Favbet фаворитом вважає «Мілан», що й не дивно, адже команда грає вдома та розташовується у турнірній таблиці вище свого суперника, маючи значно кращу різницю м’ячів. Підопічних Стефано Піолі можна заграти за коефіцієнт 1.95. «Ювентус» йде за 3.70. Реальною виглядає й нічия у цьому поєдинку. Коефіцієнт на неї складає 4.01, тож можна ризикнути.

Нічия

4.01

Всі прогнози та ставки на матч «Мілан» – «Ювентус» та на інші ігри в Італії доступні на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів».

Аналіз виступів «Мілану» в турнірі

Господарі майбутнього матчу йдуть на третій сходинці таблиці, поступаючись тільки «Інтеру» п’ятьма очками та «Наполі» одним. Поряд «Аталанта», яку міланці випереджають на п’ять балів.

Загалом для ФК Мілан Серія А у 2022 році складається добре. Є дві перемоги над «Ромою» (3:1) та «Венецією» (3:0). Змазує враження тільки сенсаційний програш «Спеції» (1:2).

Аналіз виступів «Ювентусу» в турнірі

Підопічні Массіміліано Аллегрі наразі йдуть на п’ятій сходинці. Попереду вже згадані «Інтер», «Мілан», «Наполі» та «Аталанта». Знизу «Стару Синьйору» підпирають «Рома», «Фіорентина» та «Лаціо».

Для ФК «Ювентус» Турин Серія А у 2022 складається вдало. Все йде без поразок. Туринці переграли у січні «Сампдорію» (4:1), «Удінезе» (2:0), «Рому» (3:4) та зіграли внічию 1:1 з «Наполі».

Склад команди «Мілан»

Хто саме вийде на поле «Сан-Сіро», дізнаємося ближче до старту гри. Тим часом спробуємо спрогнозувати стартовий склад міланського клуба. Орієнтовна одинадцятка виглядає так: Маньян, Флоренци, Томорі, Романьйолі, Балло-Туре, Тоналі, Кессі, Діас, Круніч, Мессіас, Ібрагімович. 

Склад команди «Ювентус»

У складі гостьової команди зі стартових хвилин, скоріш за все, з’являться Щенсни, Куадрадо, Бонуччі, Де Лігт, Алекс Сандро, Бентакур, Артур, Рабьйо, Бернардескі, Дібала, Мората.

Факти про команду «Мілан»

Факти про команду «Ювентус» Турин

Картки «Мілан»

Всього у поточному розіграші турніру міланці отримали 37 жовтих карток та одну червону. Частіше попереджували гравців у гостьових матчах – 22 проти 15. Лідирує за кількістю жовтих Ернандес, у якого їх вже шість. Далі йде Тоналі (5). Єдина червона картка у Романьйолі.

Картки «Ювентус»

36 попереджень є у «Чорно-білих». Частіше гравці жовті картки отримували вдома – 22 рази. Лідерами за попередженнями у команді є Куадрадо (5), Данило та Локателлі (у обох по чотири). Червоних у «Юве» поки що не було в чемпіонаті. Не було їх і у Європі на груповій стадії Ліги чемпіонів.

Статистика голів за часом матчу

«Ювентус» частіше забиває у других таймах матчів Серії А. Проте різниця не суттєва. Рахунок за цим показником – 18:16. Не суттєва різниця й у контексті пропущених – 10:11 на користь других таймів. 

У «Мілана» у плані забитих також все близько – 24:23 на користь перших таймів. Пропускають «Червоно-чорні» частіше також у перших половинах ігор – 13:12.   

Шанси «Мілану» на перемогу

Хоча й за цифрами господарі мають статус фаворита, проте різниця незначна та й на такому рівні можливо все. Коефіцієнти «Мілан»«Ювентус» наразі йдуть у бік підопічних Піолі, але все може змінитися за кілька годин до матчу, коли з’являться склади та інша інформація щодо гри. Загалом це рівні суперники, тож шанси на перемоги є як в одних, так і в інших.

Останні матчі «Мілану»

Шанси «Ювентусу» на перемогу

Обидві команди мають високі турнірні завдання. Є історичний аспект протистояння. Тому обидві команди будуть мотивовані. Шанси до гри фактично рівні, тож робити прогноз на матч чемпіонату Італії «Мілан» – «Ювентус» дуже складно. Це гра на три вибори, адже можуть перемогти як перші, так й другі. Висока ймовірність й нічиєї.

Останні матчі «Ювентусу»

Часті питання (FAQ)

Чи будуть глядачі на матчі «Мілан» – «Ювентус» 23 січня 2022?

Попри пандемію коронавірусу, італійська влада не планує закривати «Сан-Сіро» для відвідування. Принаймні поки що. Тому уболівальники на міланській арені будуть.

Де знайти останні новини про матч?

Прогнози, новини, інтерв’ю та інші цікаві матеріали щодо гри можна знайти на профільних спортивних сайтах та на «Рейтингу Букмекерів» за цим посиланням.

Де буде проходити матч «Мілан» – «Ювентус» 23 січня 2022?

Гра пройде на міланському стадіоні «Сан-Сіро». Початок зустрічі о 21:45.

На яких ТВ каналах будуть показувати матч «Мілан» – «Ювентус» 23 січня 2022?

Трансляція буде на MEGOGO. Цей сервіс має відповідні телеправа для показу матчів Серії А в Україні.

Де можна купити квитки на матч «Мілан» – «Ювентус» 23 січня 2022?

Перепустки на гру доступні на офіційному сайті Серії А, а також у авторизованих розповсюджувачів та у касах стадіону.

Хто фаворит матчу «Мілан» – «Ювентус» 23 січня 2022?

Букмекери вважають фаворитом господарів. З точки зору коефіцієнтів у «Ювентуса» шансів менше. Проте у футболі буває всяке, цифри не завжди показують реальність.

Де знайти прогнози на матч «Мілан» – «Ювентус»?

Прогноз на гру команд з Мілана та Турина можна знайти на цій сторінці «Рейтингу Букмекерів». Доступні там й інші цікаві матеріали відомих українських прогнозистів, журналістів та експертів.

Коефіцієнти на футбольних тріумфаторів кращих п`яти першостей сезону 2021/22

Довгострокові ставки на Серію А: переможець, топ-4, найкращий бомбардир

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки, Вибір редакції
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Іноземні контори вже пропонують котирування на титули в Бундеслізі та Серії А 2024/25
13:01, 5 Січня 2022
«Інтер» – офіційно чемпіон Серії А. Скільки давали БК до початку сезону?
13:01, 5 Січня 2022
Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Судакова
13:01, 5 Січня 2022
Мілевський показав, що робить ставки – одна з них зіграла у матчі Серії А
13:01, 5 Січня 2022
Хет-трик Дібала приніс беттору понад 5 тисяч фунтів з коефіцієнтом 370.00
13:01, 5 Січня 2022
Кефи на чемпіонство у топ-лігах та УПЛ: де зберігається інтрига?
13:01, 5 Січня 2022
Коментарі
Написати коментар
Повна версія