Увійти

«Маріуполь» ніколи не здавав матчі «Шахтарю», – екс-капітан приазовців

15:02, 5 Лютого 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Колишній захисник «Маріуполя» Сергій Яворський, який захищав кольори команди з однойменного міста протягом 10 років, запевняє, що клуб ніколи не здавав ігри донецькому «Шахтарю».

Поділитися:

Яворський: «Маріуполь» ніколи не здавав матчі «Шахтарю»

Про це 31-річний оборонець розповів в інтерв’ю «Брутальному Футболу». Яворський пригадав, коли у грудні позаминулого року «Маріуполь» зіграв внічию з «Шахтарем» (1:1), зазначивши, що приазовці ніколи не були фарм-клубом донеччан, як дехто вважає.  

За його словами, перемогти «Гірників» у складі «Маріуполя» – його мрія, якій, так і не судилося відбутися. 

«Зрозуміло, що юридично «Маріуполь» – це не фарм-клуб донецького «Шахтаря». Тому що вони б не могли грати в одній лізі. Але те, що там 18 людей орендованих, то така думка є в людей. 

Для мене особисто, кажу відверто, що ця нічия вартувала дуже дорого. Тому що обіграти «Шахтар» для мене була мрія, я цього ніколи не робив, але дуже хотів. Більше, ніж «Динамо», якщо чесно. І знаєте, було б класно здобути перемогу над «Шахтарем», коли їм потрібні були очки, останні фінальні матчі, а ми забрали в них бали, перемогти і поставити їх у важке становище. Тоді люди б подумали, що ми дійсно стараємось, виходимо і граємо. 

Хоч ви і не ставите це питання, але я відповім чесно. Ми не здавали матчі! Це неправда, це маячня, що ми там лягали під «Шахтар». Виходить грати 11 бразильців проти 8 людей із Ю-19 і дубля, тому що решта в нас орендовані. 

Яким чином ми можемо у них відібрати очки, якщо їм програє «Динамо» основним складом? Є навіть відео з нашими емоціями після тої нічиєї, як ми кричали і раділи. Навіть бенкет був після цього матчу, тому що ми дійсно були дуже щасливими. Щодо орендованих гравців «Шахтаря» в «Маріуполі», то вважаю, що було б правильно, якби вони грали проти донеччан, це було б чесно», – підсумував Яворський, який з серпня виступає у складі полтавської «Ворскли». 

Усього між цими командами було зіграно 50 офіційних матчів: у 46 поєдинках перемоги здобули донеччани, ще 4 зустрічі завершилися внічию. Приазовці не виграли жодного матчу за часів незалежної України. Яворський був капітаном «Маріуполя» – відіграв за приазовців 10 сезонів (з перервами). За цей час він встиг зіграти 228 матчів (8 голів).

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», аналітики пропонують спрогнозувати футбольну долю Євгена Селезьнова після вигнання з «Колоса».

Долучайтеся до наших соціальних мереж у Telegram та Instagram.

Букмекери: 90%, що Ребров стане найкращим українським тренером, який працює за кордоном

Кополовець пригадав, як брав участь в договірному матчі

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
«Динамо» Київ – фаворит на чемпіонство в УПЛ 2024/2025 після стартових турів
15:02, 5 Лютого 2021
11 із 36 клубів ЛЧ мають титульного спонсора букмекерську компанію
15:02, 5 Лютого 2021
«Болонья» – «Шахтар»: чи вдасться «гірникам» стартувати в ЛЧ з перемоги?
15:02, 5 Лютого 2021
Коефіцієнти, що зіграли в матчі «Олександрія» – «Шахтар» (4:3)
15:02, 5 Лютого 2021
УПЛ 2024/2025: «Чорноморець», «Лівий Берег» і «Оболонь» – головні претенденти на пониження в класі
15:02, 5 Лютого 2021
БК «ВБЕТ» і УПЛ продовжили співпрацю на три сезони
15:02, 5 Лютого 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія