Увійти

«Мальме» – «Динамо» Київ: ставки, прогнози і коефіцієнти букмекерів на матч 28 листопада 2019 року

14:11, 26 Листопада 2019
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

У поєдинку п’ятого туру групового раунду Ліги Європи київське «Динамо» на виїзді зіграє проти шведського клубу «Мальме». Експерти віддають незначну перевагу у цьому протистоянні підопічним Олексія Михайличенка. Коефіцієнт на перемогу українського колективу – 2,56, на успіх суперника – 2,87, на нічийний результат – 3,2.

Поділитися:

«Мальме» – «Динамо» Київ: ставки, прогнози і коефіцієнти букмекерів на матч 28 листопада 2019 року

За версією букмекерської контори Favbet, у відсотковому співвідношенні імовірність перемоги київського «Динамо» – 37%, а «Мальме» – 33%. 30 відсотків залишається на нічию.

1:1 – вважається найвірогіднішим рахунком зустрічі, на думку експертів. На цей варіант встановлений коефіцієнт 6,1 (16%).

Ставки на голи у матчі «Мальме» – «Динамо» Київ

Протистояння у Швеції, на думку букмекерів, не має бути результативним. На тотал більше 2,5 можна поставити з коефіцієнтом 2,33, на менше – 1,56.

У відсотковому співвідношенні на 0-2 голи дається 60%, а на 3 і більше голів – 40%. На ставку «обидві заб’ють» фаворитом вважається вибір «ні» з відсотком 46.

Статистичні факти про матч «Мальме» – «Динамо» Київ

Шведський і український клуби провели між собою три офіційних зустрічі. Двічі перемогу відсвяткувала київська команда, а одного разу була нічия. У всіх трьох зустрічах було зафіксовано тотал менше 2,5. Різниця голів – 3:0 на користь підопічних Олексія Михайличенка. Також зазначимо, що клуби провели один товариський матч, який завершився внічию з рахунком 0:0.

«Мальме» у своїх останніх п’яти поєдинках здобув три перемоги, при одній поразці і одному нічийному результаті. Тотал більше був пробитий у двох матчах. Різниця забитих/пропущених м’ячів – 10:2.

У своїх останніх п’яти зустрічах київське «Динамо» відсвяткувало три перемоги, по одному разу програвши та зігравши внічию. Тотал більше був зафіксований в трьох протистояннях. Різниця голів – 10:3.

У своєму останньому поєдинку в українській Прем’єр-лізі «Біло-сині» впевнено переграли на своєму полі «Маріуполь» (3:0), а «Мальме» в товариському матчі зазнав поразки від данського «Оденсе» з рахунком 1:2.

За два тури до завершення групового етапу Ліги Європи шведський колектив з п’ятьма очками займає третє місце у квартеті В, а київський клуб з шістьма балами розташовується на другій сходинці.

У майбутньому поєдинку в Швеції Олексій Михайличенко не зможе розраховувати на допомогу двох травмованих футболістів: голкіпера Дениса Бойка та захисника Микити Бурди.

Прогноз складів на матч «Мальме» – «Динамо» Київ

«Мальме»: Далін, Беймо, Нільсен, Бенгтссон, Сафарі, Рієкс, Ловрич, Баширу, Траустасон, Бергет, Русенберг.

«Динамо» Київ: Бущан, Кадар, Миколенко, Караваєв, Шабанов, Сидорчук, Буяльський, Циганков, Шапаренко, Вербич, Соль.

Матч «Мальме» – «Динамо» розпочнеться о 22:00 у четвер, 28 листопада, у місті Мальме на стадіоні «Сведбанк». На цьому поєдинку буде працювати бригада суддів із Чехії на чолі з Павелом Краловецом. Допомагати йому будуть Іво Надворник і Томаш Мокруш. Четвертий рефері – Мирослав Зелінка. Пряму трансляцію зустрічі проведе телеканал «Футбол 2».

«Рома» – головний претендент на трансфер Циганкова за версією букмекерів

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Сергій Ковалець: «Динамо» обіграє «Дніпро-1» і стане чемпіоном, якщо здолає «Шахтар»
14:11, 26 Листопада 2019
Двом гравцям «Миная» пропонували $5 000 за маніпулювання результатом проти «Динамо»
14:11, 26 Листопада 2019
Андрій Ярмоленко: лінія на результативні дії гравця до кінця сезону 2023/2024 (ВІДЕО)
14:11, 26 Листопада 2019
«Шахтар», «Динамо», «Кривбас» та інші: оновилася лінія на чемпіона УПЛ 23/24
14:11, 26 Листопада 2019
Лінія БК на трансфер Буяльського: «Лаціо», «Фенербахче», клуб з Китаю та інші
14:11, 26 Листопада 2019
Сергій Ковалець: «Хочу, щоб чемпіоном УПЛ став не «Шахтар» чи «Динамо»
14:11, 26 Листопада 2019
Коментарі
Написати коментар
Повна версія