Увійти

Ліверпуль – Манчестер Сіті АПЛ: прогноз на матч 10.03.2024

19:03, 7 Березня 2024
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Матч Ліверпуль – Манчестер Сіті 28 туру АПЛ: коефіцієнти і ставки кращих букмекерів, статистика команд, оцінка шансів, чого очікувати від матчу 10 березня 2024.

Поділитися:

Одним з головних протистоянь не тільки 28-го туру англійської Прем’єр-ліги, а й усієї АПЛ 2024 буде матч Ліверпуль – Манчестер Сіті. Ці два колективи посідають наразі перше та друге місця турнірної таблиці відповідно, різниця між ними – всього 1 бал.

Поєдинок між підопічними Хосепа Гвардіоли та Юргена Клоппа відбудеться в неділю, 10-го березня. Стартовий свисток пролунає о 17:45 за київським часом, а місцем зустрічі стане домашня арена мерсисайдців – «Енфілд».

Нижче на цій сторінці читачі «Рейтингу Букмекерів» можуть переглянути котирування БК, ставки на матч Ліверпуль – Манчестер Сіті, а також інформацію щодо трансляції гри між лідерами чемпіонату Англії.

Коефіцієнти букмекерів

Трейдери букмекерської компанії GG.BET виставили свої коефіцієнти Ліверпуль – Манчестер Сіті. На їхню думку, команда Хосепа Гвардіоли йде невеликим фаворитом цього матчу, але шанси на успіх «червоних» є не набагато меншими:

Прогнози експертів

Колишній футболіст «Арсенала», «Астон Вілли», дворазовий чемпіон Англії та експерт видання Sportskeeda Пол Мерсон дав свій прогноз на матч АПЛ Ліверпуль – Манчестер Сіті:

«Все залежить від доступності Мохамеда Салаха. Він повернувся у повному обсязі до тренувань, і якщо він у хорошій формі та зможе зіграти – це повинно дати «Ліверпулю» перевагу на «Енфілді».

Дійсно, вони абсолютно грізні вдома і мають бути в змозі виставити сильний склад, попри травми Аліссона, Александра-Арнольда, Кертіс Джонса, Діого Жоти та інших.

Конор Бредлі відзначився з моменту приходу до команди, має зберегти своє місце на правому фланзі. Він зустрінеться з Жеремі Доку, але хлопець поки що не зробив жодної помилки у своїй молодій кар’єрі в «Ліверпулі», тому я сумніваюся, що Юрген Клопп замінить його на Джо Гомеса.

Англієць, можливо, є більш безпечним варіантом, проте Бредлі в майбутньому буде набагато кращим. І «Ліверпулю» знадобиться його енергія на правому фланзі, щоб досягти успіху. Думаю, Бредлі виступить чудово, йому треба грати. Так, буде складно стримати швидкість Доку, але він може з цим впоратися.

Салах проти Натана Аке буде тим протистоянням, на яке варто звернути увагу. Аке – фантастичний гравець, однак він випав проти Алехандро Гарначо у матчі з «МЮ» минулого тижня і є винним за пас від Бруну Фернандеша з голом Маркуса Рашфорда.

Салах проти Аке – це протистояння може стати ключовим. Спрогнозую виграш «червоних» вдома проти «містян».

Ставка: перемога «Ліверпуля»

2.94

Подивитися інший прогноз на матч 28 тур АПЛ Ліверпуль – Ман Сіті від експертів порталу «Рейтинг Букмекерів» можна за цим посиланням.

Трансляція гри

Де дивитися матч Ліверпуль – Манчестер Сіті? Переглянути захопливе протистояння підопічних Клоппа та Гвардіоли можна буде як на платформі Setanta, так і на каналі Setanta Sports Ukraine, що присутній на багатьох популярних медіасервісах, зокрема Volia TV та Megogo.

Наступний клуб Хабі Алонсо: букмекери оцінили шанси «Ліверпуля», «Реала» і «Баварії»

«Арсенал» розбив «Шеффілд» 0:5 до перерви: 44 беттори поставили на це з кефами понад 100.00

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Американські БК зізналися, що обмежують ліміти для плюсових гравців
19:03, 7 Березня 2024
11 із 36 клубів ЛЧ мають титульного спонсора букмекерську компанію
19:03, 7 Березня 2024
Мілевський і його друг виграли на договірному матчі 683 тисячі гривень
19:03, 7 Березня 2024
Поставив 4 000 грн, а виграв 672 тис: у беттора доїхав експрес на бразильський футбол 
19:03, 7 Березня 2024
ЧС-2024 з футзалу: Бразилія, Португалія та Іспанія серед головних претендентів на перемогу на турнірі
19:03, 7 Березня 2024
Суперкомп’ютер Opta оцінив шанси клубів на перемогу в ЛЧ 2024/2025
19:03, 7 Березня 2024
Коментарі
Написати коментар
Повна версія