Увійти

Ліга ВТБ почала розслідування на предмет можливого договірного матчу

08:12, 11 Грудня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Єдина ліга ВТБ проводить розслідування на предмет можливого протиправного впливу гравців московської «Руни-2» на результат одного з матчів молодіжної ліги.

Поділитися:

Ліга ВТБ почала розслідування на предмет можливого договірного матчу

Єдина ліга ВТБ проводить внутрішнє розслідування щодо можливого протиправного впливу баскетболістів московської команди «Руна-2» на результат одного з матчів клубу в рамках першості Росії серед юніорів до 21 років в сезоні-2020/21. За підсумками розслідування буде прийнято рішення відповідно до чинного законодавства, повідомляє офіційний сайт ліги.

«Ліга ВТБ каратиме гравців та інших осіб, що мають причетність до чемпіонату, які замішані в беттингових махінаціях і інших протиправних впливах на результат своїх матчів. Гравці повинні розуміти, що крім дискваліфікації подібні дії також виходять за рамки спортивного регламенту і за це передбачена кримінальна відповідальність відповідно до законодавства РФ. Кожен подібний випадок беттингових махінацій буде уважно вивчатися лігою ВТБ і розслідуватися. На жаль, це дуже актуальна проблема в сучасному спорті. Нещодавно я увійшла в Олімпійський комітет Believe in Sport по боротьбі з беттингом – зараз з цим борються на міжнародному рівні. Ліга ВТБ завжди виступає за чистий конкурентний спорт!», – заявила генеральний директор ліги Ілона Корстін.

«Професійний баскетбольний клуб «Руна» не потерпить таких дій гравців в нашій команді. Клуб має жорстку позицію щодо беттингових махінацій та ігор на тоталізаторі. Всі порушники будуть покарані. Сподіваємося, що й інші клуби будуть уважно ставитися до того, що відбувається. Нехай ця ситуація дасть розуміння, що в нашому клубі такі дії неприпустимі. Спільно з Єдиною лігою ВТБ ми готові боротися з беттинговими махінаціями і вирішувати дану проблему, яка на сьогодні актуальна у всьому світі й зокрема в Росії», – підкреслив генеральний менеджер «Руни» Сергій Юхневич.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що WTA оголосила про партнерство, котре допоможе вирішити проблему договірних матчів.

Чеський футбольний арбітр підозрюється в участі у договірному матчі

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
У Китаї довічно дискваліфіковано 43 футболістів за договірні матчі
08:12, 11 Грудня 2020
П’ять тенісистів із Мексики та Еквадору були спіймані на договірних матчах
08:12, 11 Грудня 2020
89% потенційних договірних матчів у серпні відбулися у футболі
08:12, 11 Грудня 2020
У Бразилії саджатимуть до 6 років за договірні матчі
08:12, 11 Грудня 2020
Футболісти АПЛ часто отримують пропозиції організувати договірний матч
08:12, 11 Грудня 2020
На Євро-2024 не виявлено підозрілих ставок: УЄФА та IBIA стежили за беттінг-активністю під час турніру
08:12, 11 Грудня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія