Увійти

КРАІЛ обмежила доступ до азартних ігор понад 2 000 українцям

17:11, 10 Листопада 2023
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

З початку цього року Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) разом з гемблінг-організаторами внесли відомості про 2 244 гравців до реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів.

Поділитися:

Зокрема, відомості щодо 1 638 бетторів внесено до реєстру за заявами, що надійшли безпосередньо до Комісії, стосовно 606 осіб – за заявами, які прийшли до організаторів азартних ігор.

Зазначається, що з початку 2023-го року КРАІЛ розглянула 1 847 заяв про обмеження та самообмеження, з яких 96% подано в електронному вигляді. В деяких випадках комісія відмовила у внесенні відомостей до реєстру, здебільшого через відсутність електронного підпису чи даних документа, що посвідчує особу.

«Зразки заяв про самообмеження чи обмеження розміщені на вебсайті КРАІЛ (gc.gov.ua). Заява може бути подана в письмовій або електронній формі з дотриманням вимог Закону України «Про електронні довірчі послуги».

Тому на вебсайті КРАІЛ розміщено посилання на вебпортал «Дія», де можна підписати документи за допомогою електронного підпису», – повідомили в Комісії.

Також регулятор гемблінгу в Україні нагадав, що обмеження участі особи в азартних іграх шляхом внесення до реєстру здійснюється:

 самостійно за заявою особи на строк від шести місяців до трьох років шляхом особистого подання організатору азартних ігор або КРАІЛ письмової заяви (про самообмеження) з одночасним пред’явленням документа, що посвідчує особу;

з боку КРАІЛ – за обґрунтованою заявою членів сім’ї першого ступеня споріднення або законних представників (заяви про обмеження) на строк до шести місяців;

 за рішенням суду.

Юристка пояснила, чому в Україні процвітає нелегальний гральний бізнес

Комісія з регулювання азартних ігор в Україні похвалилася досягненнями за 3 роки (Інфографіка)

Опубліковано у: Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
«ВБЕТ»: »Ми не встановлювали обмежень щодо введення/виведення коштів, це ліміти з боку банків»
17:11, 10 Листопада 2023
Гетманцев: «За 8 місяців гральний бізнес поповнив бюджет України на суму 11,7 млрд гривень»
17:11, 10 Листопада 2023
БК «ВБЕТ» відновила роботу платіжних систем: представники букмекера розповіли про нововведення
17:11, 10 Листопада 2023
БК «Фавбет» запустила розділ «Скарбничка»: розбираємося, для чого він потрібен
17:11, 10 Листопада 2023
КРАІЛ: «В Apple Store було заблоковано 62 мобільні додатки з нелегальними азартними іграми»
17:11, 10 Листопада 2023
Антон Кучухідзе: «Партнерство між КРАІЛ і META показує, що навіть онлайн-сегмент азартних ігор можна ефективно регулювати»
17:11, 10 Листопада 2023
Коментарі
Написати коментар
Повна версія