Увійти

Коутінью веде перемовини з топ-клубом АПЛ

15:04, 9 Квітня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Креативний півзахисник «Барселони» Філліпе Коутінью, який зараз захищає кольори «Баварії» на правах оренди, найімовірніше, повернеться на Туманний Альбіон під час літнього трансферного вікна.

Поділитися:

Філліпе Коутінью

Одним із головних завдань для керівництва «Барселони» влітку буде продаж бразильця, який так і не зміг проявити свої найкращі якості на «Камп Ноу».

Агенти Коутінью наразі активно займаються пошуком його майбутньої команди. Зокрема, ведуться перемовини щодо оренди в «Челсі. Лондонський клуб зацікавлений у запрошенні «Маленького чарівника» на «Стемфорд Брідж».

Представники гравця мають хороші зв’язки саме з клубами АПЛ. До того ж, Філ не проти повернутися у чемпіонат Англії.

«Барселона» ж наполягає на тому, аби опція викупу Коутінью після завершення орендної угоди була обов’язковою, однак «Сині» поки не поспішають погоджуватися на таку умову.

Журналісти газети Sport запевняють, що Коутінью був у списку можливих придбань «Челсі» відразу після продажу Едена Азара в «Реал». Заборона здійснювати трансфери заважала потенційній угоді, однак тепер обмеження скасовані.

Перехід Коутінью – один і пріоритетів для Лемпарда, але його висока трансферна вартість («Барселона» вимагає 90 млн євро) може відлякати потенційних покупців. Очікується, що за умовами оренди лондонці будуть виплачувати заробітну платню 27-річному гравцеві. Окрім того, угода передбачатиме можливість викупу контракту бразильця.

Раніше повідомлялося, що за підписання Коутінью будуть боротися «Лестер», «Манчестер Юнайтед» та «Тоттенхем». На думку букмекерів, саме «Шпори» – фаворити на підписання Філліпе. 

Цього сезону Коутінью зіграв 22 матчі у Бундеслізі. У його активі 8 голів та 6 гольових передач. Контракт бразильця з «Барселоною» діє до 30 червня 2023-го року. Аналітики порталу Transfermarkt оцінили футболіста у 56 млн євро.

«Барселона» знайшла заміну тер Штегену в Нідерландах

Букмекери: «Челсі», найімовірніше, потрапить до топ-4 АПЛ

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
Беттор зібрав експрес із 25 подіями та кф 4 757, вигравши понад $10 000
15:04, 9 Квітня 2020
Астон Вілла – Челсі АПЛ: прогноз на матч 27.04.2024
15:04, 9 Квітня 2020
Мудрик проти «Арсенала»: букмекер дає високий кеф на гол українця
15:04, 9 Квітня 2020
Агуеро похвалився ще однією виграшною ставкою, яка принесла йому майже 10 тисяч доларів
15:04, 9 Квітня 2020
Палмер оформив покер і наздогнав Холанда: ставки на ТОП-бомбардира АПЛ
15:04, 9 Квітня 2020
Беттор спрогнозував точний рахунок матчу «Челсі» – МЮ і виграв понад 1,8 млн грн
15:04, 9 Квітня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія