Увійти

Ігроман став наркодилером, щоб віддати величезні борги за програші

14:07, 22 Липня 2021
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Батько двох дітей з портового містечка Грімсбі, розташованого на північному-сході Англії, був змушений йти продавати наркотичні речовини, щоб розрахуватися з величезними боргами, які з’явилися у нього внаслідок залежності від азартних ігор.

Поділитися:

Ігроман став наркодилером, щоб віддати величезні борги за програші

Чоловіка звати Метью Трічер. У листопаді 2019 року його автомобіль зупинила поліція. Під час розмови з правоохоронцями 36-річний британець помітно нервував, тож було вирішено перевірити салон транспортного засобу на предмет заборонених речовин. 

За підсумками огляду було виявлено дві чорні каністри, наповнені канабісом. Ще один пакунок з наркотиками знайшли у кишеньці водійського сидіння. Метью не став опиратися – і зізнався у зберіганні наркотиків. За його словами, вилучену марихуану він збирався не вжити, а продати. Він був вимушений айматися збутом психоактивних речовин, щоб віддати борги за програші. Про який конкретно порядок цифр мовиться – не уточнюється. 

Як з’ясувалося у ході досудового розслідування, у Трічера була залежність від азартних ігор, тому він мав величезні борги перед друзями та знайомими. Через залежність від гемблінгу його покинула співмешканка, з якою він зустрічався протягом 14 років. 

Перевірка телефону Метью підтвердила його слова: він був наркодилером, і сам не вживав. Захисник чоловіка Річард Хакфакт заявив під час судового засідання, що головна причина, через яку підзахисний вирішив працевлаштуватися у цій «сфері» – це лудоманія.

«Будь-які гроші, які у нього опинялися, йшли в нікуди. У нього залежність від азартних ігор, яку він приховував від своєї сім’ї. Як він опинився у ланцюжку? Раніше він вживав марихуану, тому у нього залишилися контакти з цим світом. Він торгував канабісом, щоб віддати борги за програші», – пояснює адвокат. 

 Трічер – батько двох дітей. У суді він визнав свою провину: «Він був повним дурнем. Він засвоїв урок і сповнений каяття. За останні 18 місяців він усе переосмислив.

Йому добровільно заборонили відвідувати букмекерські контори і зали ігрових автоматів, гостем яких він часто бував, відтепер Трічер просто не має стосунку до цього, – сказав Хакфакт.  

Меттью Трічер був засуджений до шести місяців позбавлення волі умовно. Також він зобов’язаний працювати на неоплачуваній роботі протягом 80 годин. 

Нагадаємо,«Рейтинг Букмекерів» збирає історії читачів. Якщо у вас є цікава історія, пов’язана з беттингом або його наслідками, надсилайте її на e-mail support@bookmaker-ratings.com.ua. Анонімність за вашим проханням гарантована!

В Англії ув’язнили лудомана, який завдав компанії Nike величезних збитків

Лудоман вигадав оригінальний метод заробітку, щоб віддати борги за програші

Опубліковано у: Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Понад 2300 особам в Україні обмежено доступ до азартних ігор за три місяці 2024-го
14:07, 22 Липня 2021
У Києві відкрили центр соціально-психологічної підтримки людей з гральною залежністю
14:07, 22 Липня 2021
У Грузії понад 1,5 мільйона громадян обмежили себе від азартних ігор
14:07, 22 Липня 2021
«Майже 2 000 українців з початку року звернулися для внесення їх до реєстру лудоманів», – Рудий
14:07, 22 Липня 2021
П’ятеро гравців подали позов проти БК Stake, щоб повернути свої гроші
14:07, 22 Липня 2021
Реєстр лудоманів в Україні за рік виріс у 8 разів
14:07, 22 Липня 2021
Комментарии (1)
Написати коментар
Коментарі 1
Повна версія