Увійти

Хто отримає «Золотий м’яч»: Betandyou назвав фаворитів

18:11, 26 Листопада 2021
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Наприкінці листопада стане відомим володар найпрестижнішої індивідуальної нагороди у футболі – «Золотий м’яч». Цей почесний приз вручає авторитетне видання France Football.

Поділитися:

Хто отримає «Золотий м’яч»: Betandyou назвав фаворитів

Голосування за найкращого футболіста закінчилося і вже відомі претенденти. Але хто ж заслуговує на отримання персональної нагороди? Betandyou представляє четвірку фаворитів.

Ліонель Мессі

Найбільш очевидний варіант – гравець ПСЖ Лео Мессі. Цікаво, що аргентинцю вже повідомили, що він посів перше місце за підсумками голосування. Футболіст вже записав традиційне для цього інтерв’ю журналу France Football.

На те, що Мессі отримає «Золотий м’яч» сьоме в кар’єрі можна поставити з коефіцієнтом 1.408.

Колишній гравець «Барселони» разом із каталонцями взяв лише Кубок Іспанії. Проте нарешті йому посміхнулася вдача у збірній. Лео разом з Аргентиною взяв такий довгоочікуваний Кубок Америки.

Крім того, 2021 року аргентинець забив 40 голів і зробив 14 результативних передач. Також його переїзд до ПСЖ нарешті дав поштовх виданню віддати нагороду представнику Ліги 1.

Роберт Левандовський

Польський гравець – другий серед претендентів. На те, що Левандовський отримає нагороду Betandyou приймає ставки з коефіцієнтом 2.205.

Варто оцінювати форварда за двома сезонами, адже минулого року France Football не вручав «Золотий м’яч». Форвард «Баварії» побив рекорд Герда Мюллера, разом із командою переміг у Бундеслізі, Кубку Німеччини та Лізі чемпіонів. Але цього разу Роберту не вистачає трофею на міжнародному рівні.

Карім Бензема

Трійку претендентів замикає гравець «Реала» Карім Бензема.

Він демонструє не лише чудову гру, а й відмінні гольові показники як у лавах клубу, так і у формі національної збірної.

Гол Бензема у ворота Іспанії у фіналі Ліги націй УЄФА та виграш трофею з партнерами з «Ле бльо» – тому пряме підтвердження.

На перемогу француза можна поставити із коефіцієнтом 43.

У свої 33 роки Бензема може повернути Франції «Золотий м’яч», чого не було з того часу, як Зінедін Зідан виграв трофей у 1998 році. Карім раніше десять разів був номінованим на нагороду, а його найкращим результатом є 16 місце, яке він посів у 2014 році.

Кевін Де Брюйне

Бельгієць входить до списку найкращих футболістів світу вже не перший рік.

За кількістю ключових пасів в АПЛ Кевін поступився лише Бруну Фернандешу. Півзахисник досяг успіху на всіх фронтах. Він став третім асистентом в АПЛ і другим у Лізі чемпіонів. Проте йому постійно не вистачало для одноосібної «корони» якогось фінального ривка. Тому Кевіну Betandyou віддає коефіцієнт 51 на отримання «Золотого м’яча».

Станьте фаворитом у світі ставок та заберіть бонус до 3700 грн! А також скористайтеся ставкою без ризику та отримайте фрібет до 40 євро.

Вітальний ексклюзив Betandyou для читачів «РБ»

Букмекер Betandyou розглянув можливих кандидатів на посаду тренера «Манчестер Юнайтед»

Опубліковано у: Новини, Ставки, Прес-релізи
Теги: ,,,,,
Поділитися:
Схожі записи
Кевін Де Брюйне: відкрито лінію на переїзд бельгійця в Саудівську Аравію
18:11, 26 Листопада 2021
Кубок Америки 2024: Мартінес – головний претендент на звання найкращого бомбардира турніру, Нуньєс і Вінісіус замикають топ-3
18:11, 26 Листопада 2021
Роналду – Мессі: порівняння результативності гравців на Євро-2024 і Кубку Америки 2024
18:11, 26 Листопада 2021
Мессі – найкращий гравець Кубка Америки 2024: Адесанья поставив на подію 400 тис гривень
18:11, 26 Листопада 2021
Фінал Ліги чемпіонів змінив букмекерські котирування на володаря «Золотого м’яча»
18:11, 26 Листопада 2021
Вінісіус Жуніор став новим фаворитом букмекерів на «Золотий м’яч»
18:11, 26 Листопада 2021
Комментарии (1)
Написати коментар
Коментарі 1
Повна версія