Увійти

GLI сприятиме розвитку ігрової індустрії в Україні

14:01, 31 Січня 2017
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Компанія Gaming Laboratories International надасть допомогу Українській Асоціації Ігрової Індустрії (УАІІ) з метою впровадження високих стандартів ігрової індустрії в Україні. Про це «Рейтингу Букмекерів» стало відомо з офіційного прес-релізу УАІІ.

Поділитися:

GLI співпрацюватиме з УАІІ

В рамках партнерської взаємодії відбудуться зустрічі експертних груп, будуть проведені семінари, на яких експерти GLI поділяться досвідом і знаннями в сфері ігрової індустрії.

«Ринок ігрових послуг – високотехнологічний і швидко розвивається, тому для створення необхідних законодавчих рішень для грального бізнесу важливість такого партнерства важко переоцінити. Ми покладаємо великі надії на цю співпрацю», – заявила президент Української Асоціації Ігровий Індустрії Ірина Сергієнко.

Компанія GLI є незалежним консультантом регуляторних органів більшості країн світу. Основним напрямком діяльності компанії є тестування, сертифікація обладнання та програмного забезпечення операторів грального бізнесу на предмет дотримання останніми вимог локального законодавства, зокрема, встановлених стандартів соціально відповідальної гри.

Нагадаємо, УАІІ була створена в серпні 2016 року з метою сприяння легалізації ігрової індустрії в Україні відповідно до міжнародних стандартів, розробки прогресивних законодавчих ініціатив в сфері ігрової індустрії, залучення інвестицій в економіку держави і становленню ринку гральних послуг на основі чесної конкуренції.

Опубліковано у: Новини, Вибір редакції
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
«За таких умов неможливо законно заробляти»: Сергієнко – про оподаткування грального бізнесу
14:01, 31 Січня 2017
Віце-президент Української асоціації ігрової індустрії: Оффлайн-покер викинули із законопроєкту про гральний бізнес
14:01, 31 Січня 2017
Букмекери можуть втрати частину прибутку після легалізації грального бізнесу
14:01, 31 Січня 2017
УАІІ та ВСРБ уклали договір про співпрацю
14:01, 31 Січня 2017
Українська асоціація ігрової індустрії підтримала соціальний проект
14:01, 31 Січня 2017
Василь Котинкевич (Експертна рада УАІІ): «Процес легалізації грального бізнесу тільки погіршується. З’являється апатія в іноземних інвесторів»
14:01, 31 Січня 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія