Увійти

Футбольний арбітр довічно дискваліфікований за організацію договірного матчу

17:12, 11 Грудня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

За організацію договірного поєдинку довічно усунені від будь-якої футбольної діяльності рефері Максим Матюнін, який працював на матчі «Чайка» – «Армавір», та колишній генеральний директор клубу з Песчанокопського Олег Баян.

Поділитися:

Футбольний арбітр довічно дискваліфікований за організацію договірного матчу

Російський футбольний союз на своєму сайті оголосив підсумки засідання Контрольно-дисциплінарного комітету, на якому були прийняті рішення по матчу 1/32 фіналу Кубка Росії сезону 2018/2019 «Чайка» – «Армавір», що відбувся 22-го серпня 2018-го року.

«Відповідно до частини 2 статті 124.2 Дисциплінарного регламенту РФС за організацію договірного матчу в футбольних змаганнях прийнято рішення  довічно заборонити  здійснювати будь-яку пов’язану з футболом діяльність Баяну О.А. (на той момент виконавчий директор «Чайки»).

Відповідно до частини 2 статті 124.2 Дисциплінарного регламенту РФС за організацію договірного матчу в футбольних змаганнях вирішено довічно  заборонити здійснювати будь-яку пов’язану з футболом діяльність судді Матюніну М.В.» – йдеться в повідомленні.

«Сьогодні відбулося засідання КДК, на якому були розглянуті матеріали перевірки Департаменту захисту гри РФС по матчу 1/32 Кубка Росії з футболу сезону 2018/2019 між командами «Чайка» – «Армавір», що відбувся 22-го серпня 2018-го року, про наявність ознак його договірного характеру.

КДК РФС на основі представлених доказів встановив, що чинний на той момент виконавчий директор ФК «Чайка» Олег Баян до матчу вступив в змову з суддею Максимом Матюніним, результатом якого стало упереджене суддівство в матчі з боку останнього. Арбітром були допущені ряд результативних помилок на користь «Чайки», що відбилося в низькій оцінці роботи суддівської бригади матчу з боку інспектора. Згодом головним суддею матчу були незаконно отримані грошові кошти від Олега Баяна.

В результаті КДК встановив договірний характер зазначеного матчу і відповідно до Дисциплінарного регламенту РФС прийняв рішення довічно заборонити здійснювати будь-яку пов’язану з футболом діяльність Баяну та Матюніну, а також анулювати результат того матчу, присудивши ФК «Чайка» технічну поразку з рахунком 0:3», – сказав голова КДК РФС Артур Григорьянц.

Наприкінці листопада стало відомо, що в Узбекистані дискваліфікували трьох футбольних арбітрів за договірні матчі.

У Росії двох футбольних арбітрів підозрюють в організації договірних матчів

Чеський футбольний арбітр підозрюється в участі у договірному матчі

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
У Китаї довічно дискваліфіковано 43 футболістів за договірні матчі
17:12, 11 Грудня 2020
П’ять тенісистів із Мексики та Еквадору були спіймані на договірних матчах
17:12, 11 Грудня 2020
89% потенційних договірних матчів у серпні відбулися у футболі
17:12, 11 Грудня 2020
У Бразилії саджатимуть до 6 років за договірні матчі
17:12, 11 Грудня 2020
Футболісти АПЛ часто отримують пропозиції організувати договірний матч
17:12, 11 Грудня 2020
На Євро-2024 не виявлено підозрілих ставок: УЄФА та IBIA стежили за беттінг-активністю під час турніру
17:12, 11 Грудня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія