Увійти

ФК «Чайка» не визнає факт договірного матчу з «Армавіром»

13:12, 12 Грудня 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

У футбольному клубі відреагували на рішення Контрольно-дисциплінарного комітету РФС присудити команді технічну поразку в матчі 1/32 фіналу Кубка Росії сезону 2018/2019 з «Армавіром».

Поділитися:

ФК «Чайка» не визнає факт договірного матчу з «Армавіром»

Пресслужба «Чайки» прокоментувала рішення Контрольно-дисциплінарного комітету РФС присудити клубу технічну поразку в матчі 1/32 фіналу Кубка Росії сезону 2018/2019 з «Армавіром».

РФС визнав гру договірною. За організацію договірного характеру цієї зустрічі довічно усунені від будь-якої футбольної діяльності арбітр Максим Матюнін, який працював на матчі, та колишній генеральний директор «Чайки» Олег Баян.

Результат матчу анульований. «Армавіру» присуджена перемога з рахунком 3:0.

«Клуб вважає за необхідне дати роз’яснення з даного питання.

Матч «Чайка» – «Армавір» зіграний в дусі спортивної боротьби й, на наш погляд, не мав статус «договірного». Помилки арбітра Матюніна, на які вказує КДК РФС, не носили ключового характеру і допущені при рахунку 2:0 на користь нашої команди. Дані помилки рефері визначили його знижену оцінку за підсумками матчу.

«Чайка» з величезним жалем ставиться до обставин, що склалися, при яких клуб згадується спільно з поняттям «договірний матч». Тому ми максимально зацікавлені в об’єктивному і повному розслідуванні даної справи.

Футбольний клуб «Чайка» заявляє, що президенту, тренерському штабу, персоналу, гравцям і іншим працівникам клубу не відомо про дії, які нібито доводять «договірний характер матчу».

Договірний матч передбачає домовленість його учасників про заздалегідь визначений результат, чого не встановлено в цьому випадку. Тому говорити про подібний характер зустрічі некоректно.

Клуб переконаний, що підсумки КДК РФС, на засіданні якого 11.12.2020 з боку ФК «Чайка» наведено ряд доводів, не взятих до уваги, не повинні перекреслювати багаторічну сумлінну працю колективу, завдяки якому приватний клуб за кілька років пройшов шлях з аматорської ліги в ФНЛ.

Футбольний клуб «Чайка» залишає за собою право подачі апеляції на рішення КДК РФС», – йдеться в повідомленні клубу.

«Рейтинг Букмекерів» повідомляв, що відомий чеський футбольний арбітр Павел Краловец підозрюється в участі у договірному матчі.

Футбольний арбітр довічно дискваліфікований за організацію договірного матчу

Опубліковано у: Новини, Підозрілі матчі
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
У Китаї довічно дискваліфіковано 43 футболістів за договірні матчі
13:12, 12 Грудня 2020
П’ять тенісистів із Мексики та Еквадору були спіймані на договірних матчах
13:12, 12 Грудня 2020
89% потенційних договірних матчів у серпні відбулися у футболі
13:12, 12 Грудня 2020
У Бразилії саджатимуть до 6 років за договірні матчі
13:12, 12 Грудня 2020
Футболісти АПЛ часто отримують пропозиції організувати договірний матч
13:12, 12 Грудня 2020
На Євро-2024 не виявлено підозрілих ставок: УЄФА та IBIA стежили за беттінг-активністю під час турніру
13:12, 12 Грудня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія