Увійти

Facebook скасував заборону на рекламу криптовалют

14:12, 7 Грудня 2021
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Facebook оголосив про рішення змінити свою попередню політику, котра не дозволяла більшості криптовалютним компаніям розміщувати рекламу на своїх майданчиках.

Поділитися:

Цей крок відбувся після того, як компанія, яка тепер називається Meta,  не змогла запустити власну криптовалюту, котру можна було б використовувати для надсилання грошей в Інтернеті будь-кому у світі. Керівник відділу криптовалют Девід Маркус оголосив, що покине компанію в кінці року.

Надалі Meta збільшила кількість необхідних ліцензій для можливості рекламувати віртуальні активи з 3 до 27.

«Ми робимо це тому, що криптовалютний ландшафт продовжує розвиватися та стабілізуватися протягом останніх років. До того ж спостерігається посилення державних регулювань, які встановлюють чіткіші правила для цієї галузі», – йдеться у заяві компанії.

Meta заборонила рекламу криптовалют у січні 2018 року, але трохи пом’якшила це рішення в травні 2019 року. Заборона завадила стартапам у сферах криптовалют та блокчейну рекламувати свої проєкти та охоплювати потенційних клієнтів у Facebook та Instagram.

Генрі Лав, колишній співробітник компанії, сказав, що їхня нова політика є вкрай вагомою для криптоіндустрії та дозволить більшій кількості роздрібних інвесторів отримати доступ до криптовалют, ніж будь-коли раніше.

За останній рік Facebook значно зменшив власні амбіції щодо криптовалюти. Після окреслення планів створення цифрового гаманця у 2019 році вони зіткнулися з жорсткою реакцією законодавців та регуляторів у всьому світі.

Згодом компанія нарешті випустила свій цифровий гаманець Novi. Але цифрова валюта, яка зараз називається Diem і керується незалежною асоціацією, залишається недоступною для громадськості.

В Індії хочуть заборонити криптовалюту

Користувачі Facebook зможуть відмовитися від реклами азартних ігор

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Антон Кучухідзе: «Партнерство між КРАІЛ і META показує, що навіть онлайн-сегмент азартних ігор можна ефективно регулювати»
14:12, 7 Грудня 2021
Інвестори вклали понад $70 млн у криптобукмекер Polymarket
14:12, 7 Грудня 2021
Бразилія заборонила поповнювати рахунки в конторах кредитками і криптовалютою
14:12, 7 Грудня 2021
Голова КРАІЛ розповів про криптовалюти у ліцензованих букмекерських конторах в Україні
14:12, 7 Грудня 2021
Луїс Суарес розпочав співпрацю з криптовалютною гемблінг-компанією
14:12, 7 Грудня 2021
Австралія забороняє кредитки і криптовалюту в онлайн-ставках – експерти пророкують хитрі схеми
14:12, 7 Грудня 2021
Комментарии (2)
Написати коментар
Коментарі 2
Повна версія