Увійти

Ексгравець збірної України зробив прогноз на матч «Бенфіка» – «Шахтар»

08:02, 27 Лютого 2020
Сергій Гумен
Підписатися Читати в повній версії

Колишній хавбек національної збірної України Максим Калиниченко поділився очікуваннями від матчу-відповіді в Лісабоні. На думку експерта, в майбутній зустрічі «Бенфіка» та «Шахтар» зможуть пробити тотал більше.

Поділитися:

Ексгравець збірної України зробив прогноз на матч «Бенфіка» – «Шахтар»

Колишній півзахисник національної збірної України, а наразі футбольний експерт Максим Калиниченко поділився своїм прогнозом на матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між лісабонською «Бенфікою» і донецьким «Шахтарем».

«Бенфіка» останнім часом серйозно здала в якості футболу – «Орли» розгубили здобуту потом і кров’ю перевагу над «Порту» в Прімейрі. На сьогодні команда Бруну Лаже лідирує в чемпіонаті Португалії, але від «Порту» має відрив всього на один бал, що позбавляє «Орлів» права на помилку.

Після поразки від «Шахтаря» в Лізі Європи «Бенфіка» насилу обіграла «Жив Вісенте» в чемпіонаті, перервавши серію з чотирьох матчів без перемог.

«Шахтар», на відміну від свого сьогоднішнього суперника, в національному чемпіонаті проблем не має – команда Луїша Каштру лідирує в таблиці Прем’єр-ліги з відривом у 14 очок від київського «Динамо». У домашньому матчі «Гірники» допустили низку традиційних помилок в обороні, але потужна атака дозволила їм здобути перемогу 2:1, яку і належить захистити в Лісабоні.

«Бенфіка» перервала кілька днів тому серію без перемог, але навряд чи цей локальний успіх серйозно змінить команду – в обороні «Орли» помиляються дуже багато, і «Шахтар» ці помилки може і не пробачити. Проте, в атаці у господарів все більш-менш стабільно і на неї напевно буде робитися основна ставка, тому є всі шанси побачити відкритий результативний футбол.

Пропоную поставити на обидві заб’ють і тотал більше (2,5) голів», – наводить слова Калиниченко видання Vseprosport.ru.

Матч-відповідь відбудеться в Лісабоні на стадіоні «Ештадіу Да Луш» в четвер, 27-го лютого, початок зустрічі о 22:00 за Києвом. Фаворитом поєдинку, на думку букмекерської контори Favbet, вважається «Бенфіка». На перемогу португальського топ-клубу дають коефіцієнт 1,9 (51%). На успіх донецького «Шахтаря» встановлене котирування 4,1 (24%), а на нічийний результат – 3,8 (25%). Тотал більше 2,5 можна зіграти з коефіцієнтом 1,76 (55%), менше – 2,16 (45%).

Прогноз і ставка. «Бенфіка» – «Шахтар»: гра у Португалії не буде грубою

«Бенфіка» – «Шахтар». Прогноз і ставка Максима Кравця

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Судакова
08:02, 27 Лютого 2020
Сергій Ковалець: «У матчі «Шахтаря» проти «Кривбасу» чекаю на інтригу до останніх секунд»
08:02, 27 Лютого 2020
«Шахтар», «Динамо», «Кривбас» та інші: оновилася лінія на чемпіона УПЛ 23/24
08:02, 27 Лютого 2020
Андрій Воробей: «Марсель» – це не той звір, якого треба боятися»
08:02, 27 Лютого 2020
Конкурс до матчу «Марсель» – «‎Шахтар»: 1000 грн на карту!
08:02, 27 Лютого 2020
Віктор Грачов: «Для «Шахтаря» перемога в один м’яч буде гарним підсумком у грі з «Марселем»
08:02, 27 Лютого 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія