Увійти

Ексгравець «Арсенала» з ігровою залежністю закликав суворо не карати Сандро Тоналі

14:10, 19 Жовтня 2023
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Колишній футболіст, а зараз експерт на британському телебаченні Пол Мерсон висловився стосовно ситуації з гучним беттинг-скандалом, в якому фігурують деякі італійські гравці.

Поділитися:

Одним з них є півзахисник «Ньюкасла» Сандро Тоналі, який зізнався, що має залежність від азартних ігор. Ексгравцю «Мілана» загрожує чимала дискваліфікація за ставки в нелегальних конторах.

Колишній футболіст лондонського «Арсенала» Пол Мерсон закликав вищі спортивні організації з розумінням ставитися до Тоналі. Мерсон, який сам відомий у минулому проблемами із лудоманією, запропонував «припинити тривалі дискваліфікації, а натомість надавати допомогу».

«Хочу побажати Сандро Тоналі всього найкращого у боротьбі з цією жахливою залежністю і сподіваюся, що ФІФА та всі інші зрозуміють, що це – хвороба.

Вони мають перестати нав’язувати великі покарання, а краще допомагати людям, зокрема з проходженням лікувальної терапії», — написав Мерсон у соціальних мережах.

Говорячи про свою боротьбу з ігровою залежністю, Мерсон розповів, що він наляканий можливим рецидивом і закликав букмекерські компанії робити більше, аби допомогти постраждалим:

«Є багато таких людей, як я, котрі мають серйозну проблему. Я думаю, букмекерські контори мають взяти це у свої руки. Не залишайте це залежним гравцям.

Букмекерам треба взяти це під жорсткий контроль. Зовсім не весело, коли гравці роблять на день по 15 депозитів та 90 ставок. Для таких людей необхідно встановити обмеження, тому що вони не зупиняться, доки їхній банківський рахунок не буде вичерпаний».

Сандро Тоналі – один з декількох італійських футболістів, залучених до розслідування за незаконні ставки, в якому також фігурують півзахисник «Астон Вілли» Ніколо Дзаніоло і хавбек «Ювентуса» Ніколо Фаджолі.

Останнього дискваліфікували на один рік з відстрочкою на останні п’ять місяців, протягом яких він буде проходити курс реабілітації від гральної залежності.

Ексгравець «Арсенала» і відомий блогер розповіли один одному про свою ігрову залежність

Футболіст «Ювентуса» винен близько трьох мільйонів євро нелегальним букмекерам

Опубліковано у: Новини, Спорт
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
В Аргентині може вдвічі зрости податок на азартні ігри
14:10, 19 Жовтня 2023
У Великій Британії можуть підняти податок для букмекерів із 15% до 30%
14:10, 19 Жовтня 2023
48,8% німецьких гравців вважають за краще грати в нелегальних гемблінгових компаніях
14:10, 19 Жовтня 2023
В азартні ігри грає кожен четвертий українець
14:10, 19 Жовтня 2023
Monobank і легальні гемблінгові оператори: розбираємося, чому компанії не рекомендують використовувати банк для виведення коштів
14:10, 19 Жовтня 2023
7% жителів Землі щодня беруть участь в азартних іграх
14:10, 19 Жовтня 2023
Коментарі
Написати коментар
Повна версія