Увійти

Ексгравець «Арсенала» і відомий блогер розповіли один одному про свою ігрову залежність

11:06, 13 Червня 2023
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Колишній футболіст Пол Мерсон та стрімер Джек «Pieface23» Макдермотт закликають усіх, хто бореться зі шкодою від азартних ігор, звертатися за допомогою до рідних, близьких, а також кваліфікованих людей. Вони розповіли про свій досвід залежності від гемблінгу в рамках нового відеоролика на youtube-каналі LADbible.

Поділитися:

Англійський футболіст на пенсії Пол Мерсон провів понад 300 матчів за «Арсенал» у період з 1985-го по 1997-й рік, вигравши кілька трофеїв за лондонський клуб, а тепер є постійним експертом на Sky Sports. Його професійна кар’єра тривала понад 20 років, і він визнає, що страждає від шкоди, завданої азартними іграми.

Джек «Pieface23» Макдермотт – стрімер на YouTube і Twitch, який зробив собі ім’я, транслюючи матчі в комп’ютерній грі FIFA. Маючи понад 800 тисяч підписників, він є досить відомим у світі футболу.

Хоча в них обох різні життєві шляхи, їхні історії схожі в контексті азартних ігор. Мерсон згадав один конкретний випадок, коли він щойно відсвяткував успіх на полі з «канонірами»:

«У 1991-му році я виграв чемпіонат з «Арсеналом» та купив будинок із чотирма спальнями. Я перебував там з бетонним покриттям замість килимів, бо не мав часу їх придбати, адже був тільки й тим зайнятий, що робив ставки».

Макдермотт відповів своєю власною історією про те, що вирішив витратити свої гроші на гемблінг, а не те, що було йому дійсно потрібно:

«Коли мені було трохи за 20, я переїхав до окремого будинку, але всередині він був порожнім. Всі вільні гроші, які мав на меблі, я програв в азартні ігри».

Також Джек розповів, що в дитинстві він грав на «невеликих фруктових автоматах», і вперше зробив ставку, коли йому було 18 років. Він пішов до букмекерської контори і втратив там усі гроші, що в нього були.

Пол Мерсон зауважив, що азартні ігри – це скоріше про емоції, а не виграш:

«Для мене ставки полягали у почуттях. Не мало значення, виграв я чи програв – далі завжди йшла наступна ставка. Поки грошовий рахунок не дійде до нуля, всі думки лише про цей азарт.

Я не ставив до того моменту, коли отримав свою першу зарплату. Після цього моменту вперше зайшов до букмекерської контори – і це було схоже на космічний корабель. Я відчув кайф від тієї атмосфери, але програв тоді все до копійки».

Колишній англійський футболіст та блогер разом запевняють, що потрібно говорити з рідними та близькими і просити їх про допомогу, якщо ви відчуваєте, що страждаєте від азартних ігор. Вони обидва вдячні своїм сім’ям за їхню підтримку, яка допомогла їм впоратися з лудоманією.

Раніше Пол Мерсон розповідав, що загалом програв за весь час близько 7 мільйонів ​​фунтів, а зараз дружина щодня перевіряє його телефон.

Регулятор оприлюднив кількість обмежених від азартних ігор осіб в Україні

Співвідношення чоловіків та жінок, яким обмежено доступ до азартних ігор в Україні

Опубліковано у: Новини, Статті
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
В Аргентині може вдвічі зрости податок на азартні ігри
11:06, 13 Червня 2023
У Великій Британії можуть підняти податок для букмекерів із 15% до 30%
11:06, 13 Червня 2023
48,8% німецьких гравців вважають за краще грати в нелегальних гемблінгових компаніях
11:06, 13 Червня 2023
«Арсенал»: аналітики БК оцінили шанси команди на титули в сезоні 2024/2025
11:06, 13 Червня 2023
В азартні ігри грає кожен четвертий українець
11:06, 13 Червня 2023
Monobank і легальні гемблінгові оператори: розбираємося, чому компанії не рекомендують використовувати банк для виведення коштів
11:06, 13 Червня 2023
Коментарі
Написати коментар
Повна версія