Увійти

«Динамо-2» – «Суми»: заробити на відпустку

19:06, 2 Червня 2016
Роман Тверденко
Підписатися Читати в повній версії

Останні тури у чемпіонатах завжди складаються з більшості таких матчів, у яких командам вже нічого не потрібно. Підсумки таких зустрічей часто бувають непередбачуваними. Проте це правило не стосувалося матчу на НТБ «Динамо», де друга команда киян приймала «Суми». «Рейтинг Букмекерів» пояснює чому.

Поділитися:

Гравці вірили, що в останньому матчі у своїй історії «Динамо-2» не впаде обличчям у багнюку

Незадовго до матчу стало відомо, що «Динамо-2» зіграє останній матч у своїй історії. Керівництво киян ліквідує команду за рішенням тренерського штабу першого складу найтитулованішого клубу України. Сергій Ребров не бачить доцільним подальше існування цього елементу у структурі «Динамо». Цілком можливо, що тренер правий, оскільки у клубу є юнацький склад 19-річних та молодіжна команда, що грає у турнірі дублерів Прем’єр-ліги.

Здавалось би, ці новини мали засмутити гравців господарів. Бо факт ліквідації колективу створює проблеми, пов’язані з подальшим працевлаштуванням в Україні або за її межами.

Однак, у гравців біржі ставок Betfair були свої судження щодо психологічного стану та всілякої переваги киян у зустрічі з сумчанами.

Звичайно, варто зазначити, що цей матч не мав жодного турнірного значення для обох команд. Якби не ліквідація другої команди «Динамо», то цим двом колективам належало зустрітися принаймні у наступному сезоні.

Перед зустріччю ніяких суттєвих аномалій відносно руху коефіцієнтів помічено не було. Хіба що на кілька пунктів знизилися котирування на перемогу киян.

Як з’ясувалося по ходу першого тайму, колектив із Сум прибув лише за кілька годин до матчу, що і могло стати причиною тенденції до зниження коефіцієнту на перемогу «Динамо-2». На відміну від нас з вами, у букмекерів подібного роду інформація є значно більше. Вислів «навіть у стін є вуха» – це про них.

Однак про це не могли знати багато людей, бо ми розуміємо реалії та вкрай слабкий спосіб комунікації та зв’язку клубів другого українського дивізіону зі своїми вболівальниками.

Тим не менш за кілька хвилин до початку зустрічі трейдери біржі ставок почали вносити свої кошти на ринок матчу між «Динамо-2» та «Суми». Більше за варіанти підсумку матчу попитом користувалася пропозиція результату першого тайму. На першій хвилині зустрічі вже майже 10 тисяч доларів було поставлено на те, що свисток арбітра на перерву зафіксує лідерство киян у матчі

При цьому грошові вливання на перемогу другої команди чемпіонів України у всій зустрічі також мали місце, хоча і в меншому обсязіДалі сума ставок на перемогу підопічних Вадима Євтушенка у першій половині невпинно зростала

5-та хвилина матчу7-ма хвилина12-та хвилинаРазом з грошима, що цілком логічно, у зворотній пропорційності знижувався коефіцієнт на вказаний підсумок першого таймуДо 26-ї хвилини, коли стався гол (м’яч на рахунку Полегенько) гравці біржі Betfair встигли занести з великою вірою в киян понад 63 тисячі доларів на їх успіх у першій 45-хвилинціПісля голу шалений потік коштів зменшив оберти. Однак, за слизької переваги беттори у першій половині поставили ще близько 13 тисяч американської валюти на варіант «п1 у першому таймі»Паралельно з цим, знову ж таки не дивлячись на перевагу в один м’яч у киян, гравці впевнено підтримували варіант їх перемоги у зустрічі. На скріншоті зображено кількість коштів на успіх киян у матчі за рахунку 1:0 вже у другій частині поєдинкуПізніше у зустрічі розпочалася відносна «злива» голів. Під час неї «Динамо-2» збільшили свій гандикап, а гравці поставили ще 10 тисяч на «п1»

Таким чином, гравці не помились і вдало передбачили розвиток подій як у першому таймі, так і в усьому матчі. Ще раз: 76 тисяч доларів на перемогу у першій половині, 45 – у зустрічі.

На моїй пам’яті такі гроші на підсумок тайму у матчах, які мені доводилось відслідковувати, ще не ставили

Однак це вже другий випадок, коли гравці впевнено розлучалися зі своїми балансами рахунків на користь підсумку першого тайму. Кількома тижнями раніше трейдери біржі ставок були наполегливими у ставках на нічию за підсумками перших 45 хвилин поєдинку між чернігівською «Десною» та «Черкаським Дніпром». Як і очікували гравці, переможця у першому таймі команди не виявили, обмінявшись голами – 1:1. У другій частині зустрічі тоді гості програли (3:1), але на підсумок матчу гравці ставили у значно менших обсягах.

Ось так гучно завершують свій сезон «Суми», а «Динамо-2» – своє існування. Судячи з усього, хтось забезпечив собі доволі хорошу та далеко не бюджетну відпустку у краях заморських.

Висновки, як завжди, дозволю зробити самостійно вам, шановні читачі.

Бережіть себе!

Опубліковано у: Підозрілі матчі, Вибір редакції
Поділитися:
Схожі записи
Мілевський і його друг виграли на договірному матчі 683 тисячі гривень
19:06, 2 Червня 2016
П’ять тенісистів із Мексики та Еквадору були спіймані на договірних матчах
19:06, 2 Червня 2016
89% потенційних договірних матчів у серпні відбулися у футболі
19:06, 2 Червня 2016
У Бразилії саджатимуть до 6 років за договірні матчі
19:06, 2 Червня 2016
Футболісти АПЛ часто отримують пропозиції організувати договірний матч
19:06, 2 Червня 2016
На Євро-2024 не виявлено підозрілих ставок: УЄФА та IBIA стежили за беттінг-активністю під час турніру
19:06, 2 Червня 2016
Коментарі
Написати коментар
Повна версія