Увійти

Держбюджет отримав півтора мільярда гривень від легалізації грального бізнесу

17:11, 22 Листопада 2021
Ярослав П'ятницький
Підписатися Читати в повній версії

Про це на спеціальній пресконференції заявив Борис Баум – перший заступник Голови Консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

Поділитися:

Держбюджет отримав півтора мільярда гривень від легалізації грального бізнесу

Сьогодні відбулася пресконференція присвячена результатам дослідження громадської думки на тему: «Ставлення українців до гемблінгу».

Предметом обговорення стали основні результати дослідження та їхнє значення для легального ринку азартних ігор України. Також було підкреслено важливість проведення подібних досліджень для індустрії гемблінгу в Україні.

Свій коментар надав перший заступник Голови Консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей Борис Баум:

Ми пам’ятаємо багато спекуляцій, ніби 75 або навіть 100 відсотків населення категорично проти будь-якої легалізації та взагалі будь-яких азартних ігор. Соціологія каже сама за себе. Люди, які хочуть грати – їх у середньому від 1.5 до 3% дорослого населення. Так і в усьому світі.

Ми – спортивна нація, азартна, і нікуди від цього не подітися. Подібні міфи, що в країні 30% лудоманів, руйнуються соціологією. Потрібно робити ще щонайменше чотири соціальних опитувань на рік різних напрямків. За пів року з початку видачі ліцензій ми не бачимо негативної тенденції, що люди кричать, мовляв, на кожному розі є гральний зал. Ринок розвивається, відкриваються нові казино, нові заклади. Найголовніше, що у держави з’являється механізм контролю цього сектора економіки. А гравцям ринку потрібно не піарити свій бренд більше, а все-таки рекламувати культуру відповідальної гри.

За фактом на сьогодні до державного бюджету зайшло 1 мільярд 439 мільйонів гривень. Ще 61 мільйон гривень – і ось уже півтора мільярда. Це все ліцензійні платежі.

Понад 90% українців не мають досвіду азартних ігор на гроші

Українські та міжнародні компанії розчаровані відкладенням ключового голосування ВР

Опубліковано у: Бізнес, Новини
Теги: ,,,
Поділитися:
Схожі записи
БК «Фавбет» запустила розділ «Скарбничка»: розбираємося, для чого він потрібен
17:11, 22 Листопада 2021
49% британських гравців використовують кредити для участі в азартних іграх
17:11, 22 Листопада 2021
68% бразильців беруть участь в азартних іграх на регулярній основі
17:11, 22 Листопада 2021
Близько 2% населення Японії мають ігрову залежність
17:11, 22 Листопада 2021
88% американських гравців вважають ставки розвагою
17:11, 22 Листопада 2021
КРАІЛ: «В Apple Store було заблоковано 62 мобільні додатки з нелегальними азартними іграми»
17:11, 22 Листопада 2021
Коментарі
Написати коментар
Повна версія