Увійти

Букмекери віддають перевагу Ді Маттео як наступному наставнику «Свонсі»

12:12, 23 Грудня 2015
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Майже два тижні минуло з того часу, як клуб англійської Прем’єр-ліги «Свонсі Сіті» розлучився з Гаррі Монком і почав пошуки нового головного тренера. Букмекери продовжують пильно стежити за ситуацією і пропонувати варіанти фахівця, який очолить валлійців.

Поділитися:

 

На Ді Маттео в BetVictor можна поставити за 4,0

Із завидною частотою в новинних стрічках з’являється інформація про нових претендентів на пост керманича «Свонсі», і кожного разу вона досить переконлива. Це відбивається і на невпевненості букмекерів. Поки що, з відвертими коливаннями, більшість з них віддає перевагу екс-наставнику «Челсі» і «Шальке 04» Роберто Ді Маттео. Зробити ставку на 45-річного італійця у букмекера BetVictor можна за 4,0.

Наступним за Ді Маттео в списку претендентів йде Марсело Б’єлса, колишній наставник збірної Аргентини, «Атлетика» з Більбао і «Марселя» (6,0 в BetVictor). У деяких букмекерів 60-річний фахівець взагалі вважається лідером (William Hill – 4,5). Низка ЗМІ навіть повідомили про те, що президент «Свонсі» Х’ю Дженкінс нещодавно зустрічався з Б’єлса в Південній Америці, однак так і не зумів знайти спільну мову з досвідченим коучем.

Замикає трійку претендентів Жозе Мораіш, що працював асистентом Жозе “Особливого” Моурінью в «Порту», ​​«Інтері», «Реалі» і «Челсі». У BetVictor ставка на Мораіша приймається за 6,0.

Однак і тут букмекери розійшлися в поглядах. Так, William Hill вважає, що найкращі шанси на призначення в «Свонсі», без урахування Б’єлса і Ді Маттео, у колишнього наставника «Сандерленда» Густаво Поєта, поставити на якого можна за 6,0 (Мораіш йде за 9,0).

А от з «Манчестер Сіті» і Хосепом Гвардіолою все доволі ясно. Букмекери практично не сумніваються в призначенні іспанця на пост головного тренера «городян».

Опубліковано у: Новини, Ставки
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
БК оцінили майбутнє Салаха після суперечки з Клоппом: «Реал», «Барселона», Саудівська Аравія
12:12, 23 Грудня 2015
БК приймає ставку, що Клопп наслідує приклад Хаві та залишиться в «Ліверпулі»
12:12, 23 Грудня 2015
Коефіцієнт на чемпіонство «Ліверпуля» значно виріс після поразки «Евертону»
12:12, 23 Грудня 2015
Букмекери обвалили коефіцієнт на призначення Арне Слота в «Ліверпуль»
12:12, 23 Грудня 2015
Беттор виграв значну суму на ставці з кефом 226.00 завдяки дублю захисника «Арсенала»
12:12, 23 Грудня 2015
«Арсенал» розгромив «Челсі»: чималі кефи на мінусові фори і точний рахунок 5:0
12:12, 23 Грудня 2015
Коментарі
Написати коментар
Повна версія