Увійти

Букмекери пропонують спрогнозувати новий клуб Еріксена – «Інтер» виставив данця на трансфер

11:12, 29 Грудня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

Півзахисник «Інтернаціонале» і збірної Данії Крістіан Еріксен так і не зміг стати своїм на «Джузеппе Меацца».

Поділитися:

Букмекери пропонують спрогнозувати новий клуб Еріксена

Днями генеральний директор Нерадзуррі» Джузеппе Маротта висловився щодо майбутнього 28-річного плеймейкера. За його словами, у міланській команді на нього не розраховують, тож гравець був виставлений на трансфер. 

«Так, я підтверджую, що Крістіан Еріксен виставлений на трансфер. Він піде з команди у січні. Футболіст не входить у наші плани, він зіштовхнувся з труднощами в «Інтері». Я гадаю, його відхід стане правильним рішенням», –

Згодом керманич команди Антоніо Конте розповів про відверту розмову з Крістіаном, під час якої той зізнався, що бажає покинути «Інтернаціонале». 

«Я хочу побажати Еріксену усього найкращого, це – головне. Він чесно зізнався, що хоче піти. Інколи так буває, коли тренер приймає одну сторону, а менеджери – іншу, однак завжди усе вирішується за обопільною згодою», – сказав фахівець. 

На тлі таких заяв фахівці букмекерської компанії Unibet відкрили спеціальну лінію, в якій запропонували спрогнозувати, у який клуб перейде Крістіан за підсумками зимового трансферного вікна. 

Зіграє парі за 2.0 (50% ймовірності), якщо плеймейкер продовжить кар’єру у «ПСЖ», де, за чутками, його хоче бачити новий головний тренер парижан Маурісіо Почеттіно, який добре знає на що здатен Еріксен, позаяк пліч-о-пліч працював з ним у «Тоттенхемі». На перебіг подій за, який футболіст підпише контракт з лондонським «Арсеналом» чи дортмундською «Боруссією», пропонують укласти парі за 5.0 (20%). 

Якщо ви впевнені, що «Манчестер Юнайтед» взимку оформить трансфер данця, до вашої уваги коефіцієнт 10.0 (10%), тоді як імовірність переходу Еріксена у мадридський «Реал», котрий свого часу активно ним цікавився, оцінили котируванням 15.0 (6,6%). 

Найбільш імовірний клуб Крістіана після зимового трансферного вікна –  «Інтернаціонале» (1.50, 66,6%). 

«Інтер» придбав Еріксена у «Тоттенхема» цьогоріч взимку за 27 млн євро. За 11 місяців перебування у міланській команді футболіст зіграв 38 матчів у всіх турнірах (4 голи та 3 гольові передачі). Його контракт з «Нерадзуррі» діє до 30 червня 2024-го року. На цю мить трансферна ціна данця – 50 млн євро.

Як повідомляв «Рейтинг Букмекерів», фахівці обвалили коефіцієнт на призначення Томаса Тухеля головним тренером «Арсенала» після звільнення з тренерського містка «ПСЖ». 

Оце так ставка! Експрес з коефіцієнтом 2166.0 доїхав завдяки голу на 92 хвилині

«Наполі», «Баварія», «Ліверпуль»: букмекери оцінили шанси Циганкова піти з «Динамо»

Опубліковано у: Новини, Ставки
Поділитися:
Схожі записи
БК оцінили майбутнє Салаха після суперечки з Клоппом: «Реал», «Барселона», Саудівська Аравія
11:12, 29 Грудня 2020
Букмекери: «Наполі» та «Ювентус» – фаворити на трансфер Судакова
11:12, 29 Грудня 2020
Мбаппе піде влітку з «ПСЖ»: букмекери відреагували різкою зміною котирувань
11:12, 29 Грудня 2020
Бензема може повернутися в Європу: ставки на «Челсі», «Арсенал», «Ліон»
11:12, 29 Грудня 2020
Лінія БК на трансфер Буяльського: «Лаціо», «Фенербахче», клуб з Китаю та інші
11:12, 29 Грудня 2020
Клаусула Дібали – 13 млн євро: ставки на трансфер до англійських клубів
11:12, 29 Грудня 2020
Коментарі
Повна версія