Увійти

Букмекери оцінили шанси Раньєрі покинути «Лестер»

13:02, 6 Лютого 2017
Рейтинг Букмекерів
Підписатися Читати в повній версії

Після торішнього тріумфу в Прем’єр-лізі головного тренера «Лестера» Клаудіо Раньєрі піднесли до небес. Однак в нинішньому сезоні справи «Лисиць» йдуть погано, мова йде тільки про виживання в Прем’єр-лізі, а крісло під італійським наставником починає хитатися. Букмекери вважають, що саме «Лестер» найближчим часом може змінити тренера.

Поділитися:

Клаудіо Раньєрі може покинути «Лестер»

Букмекерська компанія William Hill приймає ставки на наступну відставку в Прем’єр-лізі. Поставити на те, що боси «Лестера» вирішать звільнити Раньєрі, можна з коефіцієнтом 2,5.

Чинний чемпіон програв чотири матчі поспіль, а вчора на своєму полі був розгромлений від «Манчестер Юнайтед» – 0:3. Більш того, команда не забиває майже дев’ять годин, а від зони вильоту її відділяє лише одне очко.

Посилюються чутки і про проблеми всередині колективу. За даними британських ЗМІ, Раньєрі конфліктує з гравцями основи. Сам італієць запевняє, що в команді немає жодних проблем, однак після вчорашньої поразки на негаразди в роздягальні натякнув воротар команди Каспер Шмейхель.

«У цьому сезоні все відразу пішло не так. Не буду коментувати те, що відбувається в роздягальні. Те, що зараз відбувається з «Лестером», – це сором», – заявив датчанин.

Згідно з оцінкою аналітиків, під тиском знаходиться і тренер «Мідлсбро» Айтор Каранка. Поставити на те, що його відставка буде наступною, можна з коефіцієнтом 3,5. Зробити ставку на те, що всі тренера Прем’єр-ліги збережуть свої посади до кінця сезону, гравець може з коефіцієнтом 9,0. А ймовірність відставки Антоніо Конте, який тренує лідера Прем’єр-ліги – «Челсі» – оцінюється експертами коефіцієнтом 101,0.

Опубліковано у: Новини
Теги:
Поділитися:
Схожі записи
Елтон Джон програв парі Лінекеру щодо футбольного матчу – музикант надіслав борг через місяць
13:02, 6 Лютого 2017
БК схиляються, що «Рома» та «Феєнорд» зіграють у фіналі Ліги конференцій
13:02, 6 Лютого 2017
Іван Громіков: «В АПЛ гонитву за Лігу чемпіонів виграє «Тоттенхем»
13:02, 6 Лютого 2017
Жеребкування 1/4 Ліги конференцій: шанси команд на прохід
13:02, 6 Лютого 2017
Parimatch закликатиме до підтримки України на рекламних щитах в матчах АПЛ
13:02, 6 Лютого 2017
Жеребкування 1/8 Ліги конференцій – букмекери оцінили шанси команд
13:02, 6 Лютого 2017
Коментарі
Написати коментар
Повна версія