Увійти

Букмекери очікують, що несподівані спортивні результати продовжаться

12:10, 22 Жовтня 2020
Владислав Стародубцев
Підписатися Читати в повній версії

У букмекерській компанії WilliamHill констатують, що відсутність психологічного тиску з боку вболівальників провокує дуже несподівані результати у спорті.

Поділитися:

Букмекери очікують, що несподівані спортивні результати продовжаться

Представники однієї з найбільших букмекерських компаній світу зробили висновок, що відсутність глядачів на трибунах стадіонів приносить прибутки William Hill. У поєдинках без уболівальників команди, що вважається андердогами, частіше здобувають перемоги в матчах з беззаперечними фаворитами. Насамперед це пов’язують з фактором порожніх трибун, оскільки на гравців не здійснюється психологічний тиск з боку фанатів суперника, повідомляє The Guardian.

До прикладу, нещодавно в англійській Прем’єр-лізі «Астон Вілла», яка минулого сезону боролася за виживання, каменя на камені не залишила від чинного чемпіона «Ліверпуля», перегравши суперника з рахунком 7:2. Ще одним матчем з несподіваним підсумком є домашній матч «Манчестер Сіті» проти «Лестера», в якому «Лисиці» переграли «Містян» з рахунком 2:5.

Сенсації та несподівані результати трапляються чи не кожен день. Учора донецький «Шахтар» в Мадриді обіграв «Реал» (3:2), а днями «Лаціо» виявився сильнішим за «Боруссію» Дортмунд (3:1).

Тенденція непередбачуваних результатів збережеться, прогнозують аналітики букмекерської компанії: «В результаті ми продовжуємо спостерігати нестабільний валовий прибуток, і ми очікуємо, що така ситуація збережеться», – мовиться у заяві.

У William Hill розповіли, що доходи від ставок на спорт поступово повертаються до показників, які були до пандемії COVID-19. Водночас доходи у третьому кварталі цього року на 9% нижчі, аніж були зафіксовані за аналогічний період торік, але це прекрасний результат, зважаючи, що за перші 6 місяців 2020-го року доходи компанії знизилися на 32% у порівнянні з першим півріччям минулого року. Нагадаємо, що на цей період припадали найбільш жорсткі карантинні обмеження у «Об’єднаному Королівстві», зокрема через пандемію COVID-19 були фактично усі спортивні змагання і зачинені пункти приймання ставок.

Натомість у онлайн-сегменті був зафіксоване збільшення доходів: на 4% у Великобританії та на 6% на міжнародній арені.

З 1001.0 до 67.0: букмекери обвалили коефіцієнт на чемпіонство «Астон Вілли» в АПЛ

Беттинг-компанії Великобританії відмовилися від реклами на ТБ та радіо на час пандемії

Опубліковано у: Новини
Теги: ,
Поділитися:
Схожі записи
Легендарний ексфутболіст «Манчестер Юнайтед» став амбасадором відомої контори
12:10, 22 Жовтня 2020
БК William Hill пожертвувала українцям 200 тисяч фунтів від ставок на Євробачення-2023
12:10, 22 Жовтня 2020
БК William Hill отримала рекордний штраф на суму майже 20 мільйонів фунтів
12:10, 22 Жовтня 2020
«Астон Вілла» розпочала співпрацю з БК William Hill
12:10, 22 Жовтня 2020
William Hill оштрафували на 100 тисяч доларів
12:10, 22 Жовтня 2020
БК William Hill загрожує штраф
12:10, 22 Жовтня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія