Увійти

Букмекери назвали шанси на поєдинки Ломаченка з Пак’яо та Мейвезером

13:04, 7 Квітня 2020
Алла Вишня
Підписатися Читати в повній версії

Наступний бій Ломаченка запланований з американцем Лопесом. Утім, які шанси в українця зустрітися в ринзі з відомим американцем Мейвезером та філіппінцем Пак’яо, читайте на «Рейтингу Букмекерів».

Поділитися:

Букмекери назвали шанси Ломаченка провести бої з Пак’яо та Мейвезером

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василь Ломаченко заявив про бажання зустрітися у поєдинку з легендарним боксером Флойдом Мейвезером. Про це він сказав в інтерв’ю виданню Top Rank. Букмекерська контора Favbet вже приймає ставки на можливість такого бою. Шанси боксерів вийти на спільний ринг до кінця 2021 року – 13% (коефіцієнт 7,0).

Варто зазначити, що Мейвезер востаннє бився із боксером у 2015 році, після цього були бої з бійцем UFC Макгрегором та кікбоксером Насукаві. Окрім того, Мейвезер перебуває на дві вагові категорії вище, ніж Ломаченко, тому якби такий поєдинок і відбувся, то вимагав би певних зусиль від обох спортсменів.

Також український боксер зазначив у інтерв’ю, що хотів би змагатися з неперможними боксерами, з тими, хто не знає гіркоти поразок. Раніше йшли перемовини про його бій із філіппінцем Пак’яо. Зараз 41-річний Менні має пояс чемпіона світу за версією WBA у напівсередній вазі. Проте Ломаченко виявився незацікавленим у цьому поєдинку.

«Я думаю, Пак’яо потрібно завершувати кар’єру. Він – легенда. У нього дуже прекрасна кар’єра. Та йому пора відпочити, бо він вже старий. Він втратив швидкість, втратив у фізиці. Вік позначається», – зазначив українець.

Тим часом, букмекери оцінюють шанси того, що цей бій може відбутися до кінця наступного року в 37%. Ставки на це приймають з коефіцієнтом 2,5.

Варто зауважити, що через пандемію усі спортивні події призупинені. Карантин торкнувся і Василя Ломаченка, який 30 травня мав зійтися в бою з американцем Теофімо Лопесом, володарем поясу IBF.

«Природно, я засмутився через перенесення бою з Лопесом. Але все, що не робиться, – на краще. Головне, щоб наша планета одужала, щоб всі люди були в доброму здоров’ї і в хорошому настрої. Щоби все якомога швидше повернулося до колишнього життя», – підсумував Ломаченко.

Бій між Усиком та Чісорою перенесли на невизначений термін

Український боксер заразився гепатитом А під час бою з росіянином

Опубліковано у: Новини, Спорт, Ставки
Теги: ,,
Поділитися:
Схожі записи
Мейвезер – Пак’яо: БК відкрили лінію на виставковий бій боксерів
13:04, 7 Квітня 2020
Легендарний боксер виграв $39 000 зі своєї ставки на НБА
13:04, 7 Квітня 2020
Букмекери вважають Ломаченка аутсайдером в поєдинку проти непереможного Хейні
13:04, 7 Квітня 2020
Спонсором бою за участю легендарного Менні Пак’яо стала БК M88 Mansion
13:04, 7 Квітня 2020
Ставка від БК, що Ломаченко вийде на ринг з прапором України перед боєм з Ортісом
13:04, 7 Квітня 2020
Легендарний Менні Пак’яо став амбасадором азійського букмекера
13:04, 7 Квітня 2020
Коментарі
Написати коментар
Повна версія